ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι Βίκος Cola: Τιμωρία μίας αγωνιστικής

Περιστέρι Βίκος Cola: Τιμωρία μίας αγωνιστικής
EUROKINISSI

Το Περιστέρι Βίκος Cola τιμωρήθηκε με έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που έγιναν από οπαδούς του μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό.

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε το Περιστέρι Βίκος Cola. Οι "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" τιμωρήθηκαν λόγω των επεισοδίων που έγιναν μετά το τέλος του τρίτο αγώνα των ημιτελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό ( ήττα με 75-82 ).

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα εκτίσει την ποινή του κατά την διάρκεια της σειράς των μικρών τελικών της Basket League, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την ΑΕΚ (με μειονέκτημα έδρας) είτε τον Προμηθέα (με πλεονέκτημα έδρας).

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

"Επιβάλλεται στην ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων αμέσως μετά την λήξη του αγώνα τα οποία έχουν σχέση με την εγκαλούμενη Κ.Α.Ε. και τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της 3-6-2019".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ