ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι Βίκος Cola: Με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Περιστέρι Βίκος Cola: Με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ (11/6, 19:00) στον δεύτερο αγώνα των μικρών τελικών της Basket League παρά την τιμωρία που του επιβλήθηκε και υπάρχει λόγος για αυτό.

Το Περιστέρι Βίκος Cola αναμένεται να έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στον αυριανό (11/6, 19:00) δεύτερο αγώνα των μικρών τελικών της Basket League, παρά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε λόγω επεισοδίων στον 3ο αγώνα με τον Παναθηναϊκό . Και υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι το Περιστέρι Βίκος Cola σκοπεύει να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να ανατρέψει την ποινή. Ο δεύτερος είναι ότι από την στιγμή που ανακοινώνεται μία ποινή, χρειάζεται να περάσουν πέντε εργάσιμες ημέρες για να επιβληθεί. Με την ποινή όμως να έχει ανακοινωθεί στις 7 Ιουνίου, το Περιστέρι Βίκος Cola έχει το δικαίωμα να εκδώσει εισιτήρια.

Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που οι "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" δεν δικαιωθούν από το ΑΣΕΑΔ, το Περιστέρι Βίκος Cola θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του, δηλαδή είτε στον 4ο αγώνα των μικρών τελικών με την ΑΕΚ (αν φτάσει η σειρά σε 4 παιχνίδια), είτε στον πρώτο αγώνα της επόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι Βίκος Cola προηγείται με 1-0 νίκες στην σειρά με την ΑΕΚ, η οποία κρίνεται στις 3 νίκες.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ