ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Το ξεπέταγμα του Γιάννη Αγραβάνη

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κόντρα στο Ρέθυμνο ο Γιάννης Αγραβάνης πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με την φανέλα του Περιστερίου, αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία.

Το Περιστέρι Βίκος Cola συνεχίζει απτόητο την πορεία του στην Basket League . Κόντρα στο Ρέθυμνο, οι “Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης” έκαναν περίπατο, κερδίζοντας με 80-64 , βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 10-2, αναδεικνύοντας ως πρωταγωνιστή και τον Γιάννη Αγραβάνη.

Ο 21χρονος φόργουορντ έβγαλε ενέργεια στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση, σε βαθμό που ο Αργύρης Πεδουλάκης φρόντισε μετά το παιχνίδι να τον επαινέσει, δηλώνοντας πως “ θεωρώ πως κλειδί ήταν δύο παιδιά, ο Αγραβάνης και ο Ντάνιελς διότι είχαν περισσότερη ενέργεια και συμμετείχαν στις περισσότερες δημιουργίες και αυτοί τράβηξαν τους υπόλοιπους παίκτες, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση”.

Ο τελικός απολογισμός του Αγραβάνη μπορεί να μην.. έβγαζε μάτια, αλλά απεικόνιζε την προσφορά του: 8 πόντοι με 2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής. Ήταν, με διαφορά, η καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Περιστερίου, αφού έκανε ρεκόρ σεζόν σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αφετηρία για περισσότερες ευκαιρίες.

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΕΚ

Ο Αγραβάνης πέρασε μία σεζόν στη... ναφθαλίνη πέρυσι στην ΑΕΚ, όπου πρακτικά δεν πήρε ευκαιρίες. Με την φετινή σεζόν να προβλέπεται να είναι... ίδια, στην “Ένωση” πήραν την απόφαση να τον στείλουν δανεικό στο Περιστέρι, ελπίζοντας ότι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη θα εξελιχθεί. Μέχρι στιγμής μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι.

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αγραβάνης είχε ανάγκη από χρόνο συμμετοχής για να εξελιχθεί. Στα 21 του χρόνια δεν είχε άλλο χρόνο για χάσιμο. Πήγε στο Περιστέρι για να δουλέψει και να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από έναν εξαιρετικό αθλητή που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι θετικά. Είναι πλέον στο χέρι του να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον και σταδιακά να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του. Οι πρώτες βάσεις πάντως έχουν ήδη μπει.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ