ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Οι νέοι ήταν πολύ ωραίοι στο πρώτο φιλικό

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι επικράτησε του Λαυρίου (76-55) στο πρώτο του φιλικό εν όψει της νέας σεζόν. Ξεχώρισαν τα μεταγραφικά αποκτήματα των κυανοκίτρινων.

Το Περιστέρι πήρε τη νίκη στο πρώτο του φιλικού εν όψει της νέας σεζόν, με αντίπαλο το Λαύριο. Οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου (76-55) πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο μέρος, με τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού να κάνουν τη διαφορά και να ηγούνται επιθετικά.

Τόσο κοντά στο καλάθι με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και τον Τζόναθαν Άρλετζ, όσο και μακριά από αυτό με τον Τέραν Πέτεγουεϊ. Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσε κι ο Χρήστος Σαλούστρος, που εξακολουεί να αποτελεί αξιόπιστη επιλογή στα χέρια του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Από την άλλη, το Λαύριο παρατάχθηκε με τέσσερις ξένους, με τον Τάισον Κάρτερ να ηγείται στην επίθεση με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 36-30, 61-40, 76-55

Περιστέρι (Παπανικολόπουλος): Άρλετζ 14 (1), Γκάντι 2, Σκορδίλης 4, Πέτεγουεϊ 13 (2), Βησσαρίου, Παπαδημητρίου, Μαυροκεφαλίδης 12 (2), Σαλούστρος 11 (1), Τόλα, Αθηναίου 3 (1), Καράμπελας 5 (1), Βασιλόπουλος, Ευσταθιάδης, Τζόουνς 6, Γκρέι 6.

Λαύριο (Σερέλης): Κόνσουλας, Παπανδρέου 5 (1), Κωστόπουλος, Άλστον 4, Ερμείδης 1, Γερομιχαλός, Σταματογιάννης 2, Σάβατζ 3 (1), Μπελ 9, Κάρτερ 17 (2), Λεγκίκας, Μαστρογιαννόπουλος 4, Βουλγαρόπουλος 10.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ