ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Ο διαιτητής Γιάννης Λυράς έγινε εμπορικός διευθυντής

Περιστέρι: Ο διαιτητής Γιάννης Λυράς έγινε εμπορικός διευθυντής

Το Περιστέρι ανακοίνωσε για το πόστο του εμπορικού διευθυντή την πρόσληψη του Γιάννη Λυρά, ο οποίος είναι και εν ενεργεία διαιτητής επιπέδου Α1!

Οι προσθήκες συνεχίζονται στα δυτικά προάστια τις τελευταίες ημέρες. Όχι όμως μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στον τομέα του marketing, καθώς το Περιστέρι ανακοίνωσε σήμερα (29/7) την πρόσληψη του Γιάννη Λυρά ως νέου εμπορικού διευθυντή της ομάδας.

Ο 31χρονος Γιάννης Λυράς έχει άμεση σχέση με το μπάσκετ, καθώς είναι εν ενεργεία διαιτητής. Μάλιστα, τον προηγούμενο Δεκέμβριο ανέβηκε από την Α2 στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

" Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Λυρά, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Εμπορικού διευθυντή. Ένας άνθρωπος με εμπειρία στον χώρο του Marketing και της διαφήμισης ενισχύει το δυναμικό της ομάδας.

Who is who

Γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1987, ο Γιάννης Λυράς διετέλεσε Commercial Manager στην εταιρία Taf Sports Marketing S.A. Επί δύο έτη (2017-2019) εργάστηκε στις πωλήσεις διαφημιστικών δικαιωμάτων στο κομμάτι των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ συνεργαζόμενος με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Α.Ε.Κ. κ.α., καθώς επίσης και στην διαχείριση budget πελατών για την μέγιστη διαφημιστική προβολή της εταιρίας σε αθλητικά γεγονότα.

Έχει υπάρξει, επίσης, Corporate Expert της εταιρίας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», HR Manager τεχνικού τμήματος & Sales manager της εταιρίας «SATnVoice» καθώς και υπεύθυνος καταστημάτων της εταιρίας Forthnet".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ