ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Νέο συμβόλαιο για τον Σκούτσι Σμιθ

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη της Basket League, το Περιστέρι ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντεϊσόν "Σκούτσι" Σμιθ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Με αυτόν, κλείνει η εξάδα των ξένων.

Ο Ντεϊσόν "Σκούτσι" Σμιθ είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ για το Περιστέρι της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 25χρονος γκαρντ είναι ο έκτος ξένος για τους κυανοκίτρινους, οι οποίοι από την αρχή της προετοιμασίας είχαν αφήσει μια κενή θέση, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή περίπτωση.

Αυτή, εν τέλει, είναι ο Ντεϊσόν "Σκούτσι" Σμιθ, που πέρσι αγωνίστηκε εννέα φορές με τη φανέλα του Περιστερίου σε regular season και playoffs της Basket League. Η επιστροφή του στο "Ανδρέας Παπανδρέου" κρίθηκε άλλωστε επιτακτική μετά τον τραυματισμό του Ζώη Καράμπελα, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

" Την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Ντεϊσόν "Σκούτσι" Σμιθ ανακοινώνει η ΚΑΕ Περιστέρι" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανοκίτρινοι, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τη φετινή σεζόν στην Basket League με εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ηρακλή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ