ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: "Μάθε να χάνεις αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά από την ΑΕΚ να επιλέξει τους διαιτητές του μεταξύ τους αγώνα στον δεύτερο γύρο! "Ντροπή για την ΑΕΚ να μην αποδέχεται την ήττα της".

Μαίνεται η κόντρα των ανακοινώσεων και των video ανάμεσα στην ΑΕΚ και στο Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έδωσε νέα απάντηση στους "κιτρινόμαυρους", λίγο μετά την τοποθέτηση του Μάκη Αγγελόπουλου στον Sport24 Radio και στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς".

Οι Περιστεριώτες χαρακτηρίζουν ως "ντροπή" την τακτική της ήττας μετά από την ήττα της στο ματς του ΟΑΚΑ, ενώ ζητούν από τους "κιτρινόμαυρους" και από την ΚΕΔ να οριστούν διαιτητές της αρεσκείας τους στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις. Αρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι winmasters επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ