ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Λύνεται το συμβόλαιο του Κάζινς

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΠΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΠΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά την προσθήκη του ΝτεΆντρε Κέιν, στο Περιστέρι αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα στη λύση του συμβολαίου του Αϊζάια Κάζινς, ο οποίος -εκτός των άλλων- αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σύντομη αναμένεται να αποδειχθεί η παρουσία του Αϊζάια Κάζινς στο Περιστέρι, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση η αποχώρησή του από το "Ανδρέας Παπανδρέου". Μετά την απόκτηση του ΝτεΆντρε Κέιν, ο αριθμός των ξένων των κυανοκίτρινων αυξήθηκε στους επτά (7) -έναν περισσότερο απ' ότι επιτρέπεται στην ΕΚΟ Basket League. Κι ο 26χρονος πόιντ γκαρντ είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Αφενός επειδή δεν έχει πείσει με την απόδοσή του στον ένα μήνα που βρίσκεται στην ομάδα (είχε 3.6 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα), αφετέρου γιατί τραυματίστηκε πριν από μερικές ημέρες στο χέρι, γεγονός που θα τον κρατήσει στα "πιτς" για τον επόμενο -τουλάχιστον- μήνα.

Από εκεί και πέρα, ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (σ.σ.: το Περιστέρι παρατάχθηκε δίχως τον Βασίλη Ξανθόπουλο και τον Γιάννη Αγραβάνη, λόγω τραυματισμών) μπορεί να σηματοδοτεί την απώλεια ενός στόχου που προέκυψε στην πορεία προς διεκδίκηση (από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός), στο Περιστέρι δεν απογοητεύονται εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Κι αυτό γιατί η ομάδα βρίσκεται σταθερά στην τετράδα της ΕΚO Basket League, όσο και στους "16" του Basketball Champions League, αναμένοντας να μάθει αντίπαλο για το πρώτο χιαστί. Έχει ξεκινήσει άλλωστε ήδη η ανάλυση των λαθών που έφεραν τον αποκλεισμό.

Εξάλλου, από την ομάδα των δυτικών προαστίων διαμηνύουν ότι η -κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη- πορεία που έχει διαγράψει ο σύλλογος τα δύο τελευταία χρόνια με την επιστροφή στην ΕΚΟ Basket league και το πλασάρισμά στην τετράδα του πρωταθλήματος πέρυσι, σε συνδυασμό με την πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League συνιστά σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον. Θεωρούν μάλιστα ότι ήττες σαν και τη χθεσινή, όσο επώδυνες κι αν είναι, παραμένουν διδακτικές για τη συνέχεια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί και δεν είναι άλλος από την καθιέρωση του Περιστερίου στη συνείδηση των φιλάθλων ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες του, δεδομένου ότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τους κυανοκίτρινους να επιστρέφουν στο παρκέ τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. Αυτοί βέβαια που θα αργήσουν να προπονηθούν ξανά με τη φανέλα του Περιστερίου είναι οι Γιάννης Αγραβάνης (είναι βέβαια τραυματίας), Χρήστος Σαλούστρος και Γάιος Σκορδίλης, οι οποίοι από βδομάδα θα ενταχθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του EuroBasket 2021.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ