ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Κράτησε Δομπρογιάννη, δεν πάει δανεικός

Περιστέρι: Κράτησε Δομπρογιάννη, δεν πάει δανεικός
FIBA

Το Περιστέρι ανακοίνωσε ότι ο Θανάσης Δομπρογιάννης θα μείνει τελικά στην ομάδα για την σεζόν 2019/20 και δεν θα παραχωρηθεί δανεικός όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Ο Θανάσης Δομπρογιάννης (20 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ) θα φοράει την φανέλα του Περιστερίου την σεζόν 2019/20. Την απόφαση πήρε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος θέλησε να έχει τον νεαρό φόργουορντ υπό τις οδηγίες του.

Ο Δομπρογιάννης είναι προϊόν των ακαδημιών του Περιστερίου, ενώ υπήρξε τακτικό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, όντας μάλιστα και στην 12αδα της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Eurobasket U20 του Τελ Αβίβ, η οποία κατέκτησε την 9η θέση.

Την σεζόν 2018/19 ο 20χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου, με το αρχικό πλάνο του Περιστερίου να είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός και την σεζόν 2019/20. Τελικά ωστόσο πάρθηκε η απόφαση να μείνει κοντά στην ανδρική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση των Γουίλιαμ Χάτσερ, Μπρέιον Μπλέικ, Κώστα Γόντικα, Μόουζες Κίνγκλεϊ, Βασίλη Ξανθοπουλου και Χρήστου Σαλούστρου, καθώς και την ανανέωση των συμβολαίων των Στίβεν Γκρέι και Γάιου Σκορδίλη.

Photo Credits: FIBA

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ