ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιστέρι: Η καλύτερη εκκίνησή του από το 2000!

Περιστέρι: Η καλύτερη εκκίνησή του από το 2000!
EUROKINISSI

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Περιστέρι αρχίζει μία σεζόν με 3-0. Στην Basket League, πάντως, τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς είχε να σημειώσει από το 2000!

Το Περιστέρι παρέμεινε πιστό στις συνήθειες του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η κατηγορία είναι απλά μία... λεπτομέρεια. Με τη χθεσινή νίκη επί του Χολαργού ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα με 3-0, όπως έκανε δηλαδή πριν από δύο χρόνια στην Β' Εθνική και πέρυσι στην Α2. Σε επίπεδο Basket League, πάντως, το 3-0 είναι ένα ρεκόρ που είχαν να δουν 18 ολόκληρα χρόνια στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, η σεζόν 2000-01 ήταν η τελευταία που οι Περιστεριώτες βρέθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Basket League έπειτα από τρεις αγωνιστικές, δίχως να μετρούν ούτε μία ήττα. Εκείνη τη χρονιά είχαν νικήσει διαδοχικά τον ΠΑΟΚ, την Δάφνη και το Μαρούσι, ένα σερί που έμελλε να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο στην ιστορία της ομάδας, αλλά και εκείνης της σεζόν στην Basket League, το οποίο σταμάτησε εν τέλει στο 12-0!

Έκτοτε, η ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξε επτά χρονιές στην Basket League, έξι στην Α2 και άλλες τέσσερις στην Β' Εθνική. Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίστηκε από τη σεζόν 2001-02 έως το 2015, ποτέ δεν άρχισε μία σεζόν με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Το έκανε πρόπερσι, το έκανε πέρυσι, το έκανε και φέτος. Ήταν όμως να μην πάρει μπροστά...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ