ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας 77-86: Ήττα μεν, "μύθος" δε στα... αποκαλυπτήρια!

Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας 77-86: Ήττα μεν, "μύθος" δε στα... αποκαλυπτήρια!
EUROKINISSI

Μεγάλη βραδιά στο "Α. Παπανδρέου" με τη βράβευση του σπουδαίου Όντι Νόρις, που παρακολούθησε μαζί με άλλες παλιές δόξες την ήττα του Περιστερίου απο τον Ερυθρό Αστέρα. Τραυματίστηκε ο Μόουζες.

Βραδιά γεμάτη συγκινήσεις, δυνατές στιγμές αλλά και σημαντικές... εκτιμήσεις για την ομάδα του Ηλία Ζούρου, η οποία πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα (77-86) στο "Α. Παπανδρέου".

Στα αποκαλυπτήρια του Περιστερίου μπροστά στον κόσμο του, η στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του Όντι Νόρις, ενός από τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" που αγωνίστηκε στο Περιστέρι τη σεζόν 1993-94, επιστρέφοντας στο "Α. Παπανδρέου" μετά από 25 χρόνια.

Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας 77-86: Ήττα μεν, "μύθος" δε στα... αποκαλυπτήρια!
EUROKINISSI

Στο ημίχρονο ου φιλικού, ο Νόρις βραβεύτηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ παρέλαβε και μία υπογεγραμμένη μπάλα, όντως μάλιστα πολύ ενθουσιασμένος πριν ξεκινήσει ο αγώνας:

Μάλιστα, κατά την παραλαβή της φανέλας της ομάδας με το όνομά του και την μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει από καρδιάς στους φιλάθλους: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που αν και έπαιξα για έναν χρόνο την αγάπησα πολύ. Πετύχαμε σημαντικά πράγματα, τα οποία δεν θα καταφέρναμε αν δεν είχα αυτούς τους συμπαίκτες. Είστε φανταστικοί και πάντα σας μνημονεύω, όπου κι αν βρεθώ", για να ακολουθήσει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Εν συνεχεία, μαζί με τους Άγγελο Κορωνιό, Νίκο Κασουρίδη και Νίκο Τσαγκόπουλο παρακολούθησαν τις προσπάθειες της ομάδας του Ηλία Ζούρου, που ήταν αξιόλογες για περισσότερα από τρία δεκάλεπτα. Για το Περιστέρι πάντως, χειρότερο της ήττας από μία ομάδα που φέτος θα βρίσκεται στη Euroleague ήταν ο τραυματισμός του Κίνσλει Μόουζες στον αστράγαλο.

Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας 77-86: Ήττα μεν, "μύθος" δε στα... αποκαλυπτήρια!
EUROKINISSI

Σπουδαίο ματς έκανε ο Χάτσερ με 22 πόντους, 13 πόντους είχε ο Γκρέι και 12 ο Σαλούστρος, ενώ από την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς οι Μπράουν (22 πόντους), Γκιστ (16 πόντους) και Περπέρογλου (12 πόντους) έκαναν την μεγαλύτερη "ζημιά".

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:21-19, 41-38, 57-60, 77-86.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ζούρος):Μπλέϊκ 8 (2 τριπ.), Ξανθόπουλος, Σκορδίλης 10, Αγραβάνης 3, Σαλούστρος 12 (2 τριπ.), Γόντικας, Βασιλόπουλος 3 (1 τριπ.), Μόρισον 6, Χάτσερ 22 (4 τριπ.), Γκρέϊ 13 (1 τριπ.), Μόουζες.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Τόμιτς):Τσόβιτς 4 (1 τριπ.), Μπράουν 22 (2 τριπ.), Περπέρογλου 12 (1 τριπ.), Νταβίντοβατς 3 (1 τριπ.), Νέναντιτς, Μπαρόν 8, Ντόμπριτς 7 (1 τριπ.), Γκιστ 16, Τζένκινς 4 (1 τριπ.), Σίμανιτς, Γιοβάνοβιτς, Ότζο 7.

Photo Credits: Eurokinissi

Ιδού και η σνάρτηση του Περιστερίου για τον Όντι Νόρις:

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ