ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Επαναφέρει τη μασκότ

Περιστέρι: Επαναφέρει τη μασκότ
peristeribc.gr PERISTERIBC.GR

Το Περιστέρι επαναφέρει ύστερα από χρόνια την μασκότ στους αγώνες της και διεξάγει διαγωνισμό για το ποια θα είναι αυτή, καθώς και την ονομασία της.

Η μασκότ του Περιστερίου επιστρέφει. Η ΚΑΕ του συλλόγου των δυτικών προαστίων αποφάσισε να επαναφέρει την μασκότ για τη σεζόν 2019/20 και κατέληξε σε δύο πιθανές εκδοχές, καλώντας το κοινό να αποφασίσει ποια θα είναι στο τέλος η εκλεκτή, αλλά και την ονομασία που θα φέρει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι, πιστή στην πολυετή και άρρηκτη σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό της, σε καλεί να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για την ανάδειξη της μασκότ της ομάδας μας.

Επίλεξε έναν από τους δύο χαρακτήρες που θα αποτελέσει την επίσημη μασκότ της ομάδας μας και θα μας συνοδεύει σε όλα τα ελληνικά και ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια, δώσε το όνομα που σε εμπνέει και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Περιστερίου στις 23/10 απέναντι στη Ρίγα.

Στο συγκεκριμένο αγώνα η μασκότ που εσύ ψήφισες θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της για να ενώσει τη φωνή της με τη δική σου και να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη!

Τρόποι συμμετοχής στο διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός τρέχει παράλληλα στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitterκαι στο Instagram.

Στη σχετική ψηφοφορία που θα βρεις σε όλα μας τα social media ψήφισε «Man» ή «boy» και σε σχόλιο το όνομα που προτείνεις. Μην ξεχάσεις να κάνεις tag το άτομο που θα σε συνοδεύσει σε περίπτωση που αναδειχθείς νικητής.

Μπορείς να συμμετάσχεις σε όλα τα social media του Περιστερίου με την ψήφο σου αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα παρακολουθήσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στο κοινό της.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 23.59 και ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία ανάδειξης της μασκότ είναι μία ευγενική χορηγία της αποκλειστικής προμηθεύτριας νερού της ομάδας μας για τη σεζόν 2019 - 2020 «Πηγές Κωστηλάτα»".

Photo credits: peristeribc.gr

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ