ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Δένει με επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ζώη Καράμπελα

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπογράφει την Τετάρτη (5/6) ο Ζώης Καράμπελας, ο 18χρονος πόιντ γκαρντ που εντυπωσίασε με τη φανέλα του Περιστερίου Βίκος Cola.

Ήταν ο νεαρός που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Basket League 2018/19. Ήταν ο 18χρονος που ο Αργύρης Πεδουλάκης πέταξε στη θάλασσα και εκείνος επιβίωσε στα ταραγμένα νερά της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ. Ο Ζώης Καράμπελας ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του και την Τετάρτη (5/6) θα επιβραβευθεί για το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό που έδειξε σε τόσο νεαρή ηλικία καθώς θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών!

Ο νεαρός πόιντ γκαρντ έκλεισε τη ρούκι σεζόν του με 2.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 10:23 συμμετοχής σε 15 αγώνες, έκανε μερικές σπουδαίες εμφανίσεις (13 πόντοι απέναντι στον ΠΑΟΚ, 9/5/9 απέναντι στον Προμηθέα, 8 πόντοι, 5 ασίστ απέναντι στην ΑΕΚ) στην κανονική περίοδο, έπαιξε πολύ στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, είχε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και συστήθηκε έτσι στο ελληνικό κοινό.

Την είδηση αποκάλυψε ο ατζέντης του, Τάσος Δελημπαλταδάκης, στο Facebook.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ