ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Ο Καράμπελας παίζει με ένα βάρος πάνω του"

Πεδουλάκης: "Ο Καράμπελας παίζει με ένα βάρος πάνω του"
EUROKINISSI

Ενοχλημένος από την αντίδραση παικτών της ΑΕΚ στο μικροεπεισόδιο του Ζώη Καράμπελα με τον Βινς Χάντερ δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, που μίλησε για αρκετή ώρα για τον 18χρονο γκαρντ της ομάδας του.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο τρίτο ματς της σειράς των μικρών τελικών της Basket League 2018/19 ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, που στάθηκε για αρκετή ώρα στον νεαρό Ζώη Καράμπελα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μια μικροένταση που υπήρξε στο φινάλε όταν ο 18χρονος γκαρντ του Περιστερίου Βίκος Cola έκανε φάουλ στον Βινς Χάντερ. Ο Αμερικανός αντέδρασε, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μπήκε στη μέση και εκεί υπήρξε αρκετό trash talking χωρίς παντως να ξεφύγει η κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

" Αν υπάρχει ένα στοιχείο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είναι τα λάθη. Αλλά υπάρχει εξήγηση γιατί έχουμε λιγοστέψει και αυτό το πληρώνουμε. Κέρδισε ο πιο τυχερός. Το ματς πήγε στην παράταση. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Το Περιστέρι δημιουργείται με παιδιά που δεν έχουν εμπειρία. Η ΑΕΚ είχε περισσότερο βάθος γιατί έπαιξε ο Χάντερ και ο Σαντ-Ρος. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ο Αγραβάνης δεν ανήκει σε εμάς. Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος μαζί του γιατί έχει φτάσει να παίζει πεντάδα σε εμάς. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια είνα καλό για εμάς. Τα παιδιά μας... απομυθοποιούνται. Κάθε φορά αυτό δίνει μεγαλύτερο φρόνημα. Εμείς φτιάχνουμε μια ομάδα. Φέτος πήγαμε παραπάνω και σήμερα ήμασταν σοβαροί».

Όσο για το περιστατικό με τον Σαντ-Ρος, έχω να πω ότι ο Ζώης είναι ένα παιδί 18 ετών. Ο Χάντερ είναι δικαιολογημένος να αντιδράσει γιατί έφαγε μια δυνατή. Του Χάντερ είναι δικαιολογημένο. Όλοι οι άλλοι λειτουργούν πυροσβεστικά. Είναι εύκολο να κάνεις το σκληρό στον Ζώη. Δεν δικαιολογείται γιατί ο Σαντ-Ρος ήταν ήρεμος. Αυτό του είπα και εγώ.

Δεν είναι αυτοσκοπός μας κάποια θέση. Αυτοσκοπός είναι να παίζουν τα παιδιά. ο Ζώης έχει ένα βάρος. Καταλαβαίνω πως αρέσει η ιστορία του, αλλά έχει ένα βάρος. Θα το περάσει αυτό με ταπαιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι που με έναν κουμανταδόρο 18 χρονών κρατιόμαστε. Τον έχουμε και παίρνει προσπάθειες, δημιουργεί. Αυτό θα το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Θέλει προσοχή".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ