ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο"

Πεδουλάκης: "Να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο"
EUROKINISSI

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου ότι στο Περιστέρι Βίκος Cola δεν πρέπει να μείνουν στην είσοδο στην 4αδα της Basket League, παρά να χτίσουν πάνω σε αυτό το επίτευγμα.

Χαμόγελα, αλλά και ψυχραιμία. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν λογικό να είναι χαρούμενος μετά τη νίκη του Περιστερίου Βίκος Cola με 74-64 επί του Ηφαίστου , χάρη στην οποία η ομάδα του προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League και εξασφάλισε την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2019/20. Παράλληλα ωστόσο θέλησε να είναι ρεαλιστής.

Μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του, αλλά και ότι αυτή η επιτυχία δεν πρέπει να είναι δεδομένη για το Περιστέρι Βίκος Cola, που πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

"Ήταν ένα ματς με πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Αναμενόμενο. Νομίζω πως αυτό που μας κράτησε ήταν η συγκέντρωση μας στην άμυνα, είχε “στραβώσει” στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι για μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν γυρίζαμε την μπάλα, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έμοιαζε σαν να μπαίναμε για πρώτη φορά στο γήπεδο. Γι’ αυτό φταίει και η αδρεναλίνη που μας θόλωσε το μυαλό.

Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο ο μικρός (σ.σ. ο Ζώης Καράμπελας) βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί και να βρει καλές αποφάσεις και στο τέλος να κερδίσουμε. Μπήκαμε στην τετράδα, επίτευγμα που αποτυπώνει μια προσπάθεια ετών του συλλόγου. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος με όνειρα να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι σεβάσμια απ’ όλους τους αντιπάλους και θεωρώ πως καθ΄όλη την χρονιά, τα καταφέραμε. Και με τις νίκες που κάναμε, και επί μεγάλων αντιπάλων αλλά και στα “πρέπει”, ειδικά στα τελευταία, ήμασταν εκεί.

Συνεχίζουμε και το ζητούμενο τώρα είναι να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Με το ίδιο σκεπτικό μας να μπορέσουμε να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό κι αυτό θα μας κάνει δυνατότερους τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ