ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Μετράμε δυνάμεις"

Πεδουλάκης: "Μετράμε δυνάμεις"

Μόνο να κερδίσει έχει το Περιστέρι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12:30) για την ένατη αγωνιστική της Α1, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη.

" Όταν αντιμετωπίζεις υψηλότερου επιπέδου ομάδες είναι από τις περιπτώσεις που έχεις να κερδίσεις", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας κόουτς.

" Μετράς τις δυνάμεις σου απέναντι σε ποιοτικότερες ομάδες. Πέρα από τα χρήματα τα οποία δεν παίζουν μπάσκετ, βλέπεις νοοτροπίες και συμπεριφορές, οπότε τα παιδιά μας έχουν να κερδίσουν από αυτό, ώστε να σφυρηλατήσουν έναν καλύτερο αθλητικό χαρακτήρα".

Από πλευράς παικτών τοποθετήθηκε ο Τζούλιαν Σένσλι: " Είναι συναρπαστικό να παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Προφανώς το τελευταίο παιχνίδι για μας πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και ένα παιχνίδι στο οποίο φαβορί είναι ο αντίπαλος, αφού κανείς δεν περιμένει ότι μπορούμε να το κερδίσουμε".

"Βέβαια, αυτό μας απαλλάσσει από την πίεση. Εμείς προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι, πιστεύοντας -με τα δικά μας μάτια- ότι μπορούμε να το κερδίσουμε".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ