ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Καράμπελας ξεπέρασε τον Κορωνιό κι έγραψε ιστορία

Ο Καράμπελας ξεπέρασε τον Κορωνιό κι έγραψε ιστορία
EUROKINISSI

Ο Ζώης Καράμπελας μοίρασε 10 ασίστ στο Game 3 της σειράς με τον Παναθηναϊκό (75-82) και παρά την ήττα του Περιστερίου Βίκος Cola, κατάφερε να γράψει ιστορία με την συγκεκριμένη επίδοση.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Περιστερίου Βίκος Cola με 82-75 κι άφησε εκτός τελικών την ομάδα των δυτικών προαστίων (3-0). Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, υπάρχει κάτι που έφερε χαμόγελα στους ηττημένους κι αυτό είναι η νέα θετική εμφάνιση του Ζώη Καράμπελα. Ο νεαρός γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 27 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, σημείωσε 6 πόντους, κατέβασε ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ είχε και 10 ασίστ. Έκανε και 6 λάθη, αλλά κάτι τέτοιο ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο.

Βλέπετε, απέναντι του είχε την άμυνα του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον Νικ Καλάθη. Κάτι που θα του κάνει καλό στην καριέρα του, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Στο τέλος της βραδιάς, λοιπόν, άπαντες είχαν να πουν κάτι καλό για τον Καράμπελα, ο οποίος κατάφερε να γράψει και μία ιστορική επίδοση. Οι 10 τελικές πάσες που μοίρασε είναι οι περισσότερες που έχει μοιράσει παίκτης του Περιστερίου Βίκος Cola, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ.

Πιο αναλυτικά: "Η αξία όμως της επίδοσης του 17χρονου γκαρντ είναι πολύ μεγαλύτερη αφού είναι η κορυφαία στην ιστορία του Περιστερίου Βίκος Cola στα πλέι οφ της Basket League. Ο Καράμπελας κατέρριψε το ρεκόρ που κρατούσε ο Άγγελος Κορωνιός που είχε είχε εννιά ασίστ στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5 Απριλίου 1996 (94-85). Ο Κορωνιός είχε οχτώ ασίστ στον δεύτερο μικρό τελικό του 1997 απέναντι στον ΠΑΟΚ (62-75) όσες και ο Μίρζα Κούρτοβιτς στο εντός έδρας ματς με τον Άρη (92-80) για τα πλέι οφ του 2003 ενώ επτά είχε ο Κώστας Γκαγκαουδάκης στα πλέι οφ του 1999 σε εντός έδρας παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ (80-58)".

Ο Ζώης Καράμπελας είναι γεννημένος το 2001, έχεις ύψος 1.82 μέτρα και σε 21 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει 3.95 πόντους, 1.95 ριμπάουντ και 2.57 ασίστ σε 12:37 κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ