Μουγιάκος: "Περιστέρι, όπως συνέβη με Ατρόμητο και Χαλκηδόνα"

Μουγιάκος: "Περιστέρι, όπως συνέβη με Ατρόμητο και Χαλκηδόνα"

Ο επίτιμος πρόεδρος του Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τα σενάρια περί συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου, κάνοντας τον ανάλογο παραλληλισμό με την απορρόφηση του Ατρομήτου από τη Χαλκηδόνα.

Εν μέσω του αναβρασμού που επικρατεί στο Περιστέρι, με αφορμή τα σενάρια περί συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου, ο επίτιμος πρόεδρος των "κυανοκίτρινων" μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Πέτρος Μουγιάκος τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις, εξηγώντας πως πρέπει να επικρατήσει ηρεμία για το συμφέρον της ομάδας, ενώ έκανε τον ανάλογο παραλληλισμό με την απορρόφηση του Ατρομήτου από τη Χαλκηδόνα, που τον έφερε στην πρώτη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Μουγιάκου:

"Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και να βρεθεί από κοινού λύση, για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Μία φόρμουλα… που να εξασφαλίζει την καθ’ ολοκληρία ονομασία, σήμα, χρώματα και έδρα του ΓΣΠ, με την συμμετοχή του στην Α1, όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση της απορρόφησης του Ατρομήτου από την Χαλκηδόνα.

Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να είμαστε ξανά στη μεγάλη κατηγορία κι εγώ που είμαι πάνω απ’ όλα οπαδός αυτής της ομάδας θέλω να την ξαναδώ στο επίπεδο που της αρμόζει, για να επανακτήσει και να επαναθεμελιώσει την θέση της στην συνείδηση των Περιστεριωτών. Μοναδική, αλλά συνάμα και αδιαπραγμάτευτη, προϋπόθεση είναι να μην αλλοιωθεί η ιστορία της"!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24