ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ξανθόπουλος: "Στα δικαστήρια με την ΑΕΚ, στο απροχώρητο η κατάσταση"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΝΙΖΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Βασίλης Ξανθόπουλος εξηγεί πως θα καταφύγει στα δικαστήρια για να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλει η ΑΕΚ. "Πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση για τα χρήματα που του οφείλει η ΑΕΚ, από τη διετή παρουσία του σε αυτή (2017-'19). Ο 35χρονος γκαρντ, που πλέον φοράει τη φανέλα του Περιστερίου, αναφέρει ότι δεν έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν, εξηγώντας ότι ο λόγος που προχώρησε σε δημοσιοποίηση της κατάστασης είναι το γεγονός πως " έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο".

Γι αυτό, ενημερώνει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που του οφείλονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Ξανθόπουλου:

"Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ, Δυστυχώς όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου. Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσι και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα. Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ