ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Γκρέι στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει φαβορί, ευκαιρία για εμάς το Κύπελλο"

Γκρέι στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει φαβορί, ευκαιρία για εμάς το Κύπελλο"

Ο Στίβεν Γκρέι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στο Sport24.gr για τη συμμετοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου, βλέποντας το παιχνίδι με τον Προμηθέα ως ευκαιρία για το Περιστέρι να κάνει το βήμα παραπάνω.

Στην περσινή του, παρθενική σεζόν στο Περιστέρι, ο Στίβεν Γκρέι είδε την ομάδα να κάνει μία ανέλπιστα καλή σεζόν, προερχόμενη από την Α2. Ο ίδιος συνέβαλε τα μέγιστα για αυτή. Φέτος, στη δεύτερη χρονιά του βλέπει τους κυανοκίτρινους να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, έχοντας τη δυνατότητα για μία πιο χειροπιαστή εξαργύρωση της πορείας τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που μετρά 18 παιχνίδια στη φετινή ΕΚΟ Basket League με 12,6 πόντους και 2,9 ασίστ ανά μέσο όρο, ενθουσιάζεται με τη συμμετοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Προμηθέα, ιντριγκάρεται από τις πιθανότητες και ποντάρει σε αυτές που αναλογούν στην ομάδα του, αρχικά για πρόκριση στον τελικό και έπειτα για κατάκτηση του τροπαίου: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Προερχόμαστε από κάποια ποιοτικά παιχνίδια με την ΑΕΚ, τη Νίμπουρκ, είμαστε λοιπόν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Θέλουμε να πάμε στον τελικό Κυπέλλου", είπε αρχικά ο Γκρέι στο Sport24.gr για να προσθέσει: " Είναι μία χρονιά, όπου ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση, άρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν".

Γκρέι στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει φαβορί, ευκαιρία για εμάς το Κύπελλο"

Πιθανότητες που, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είναι μοιρασμένες για τις τρεις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, πολλώ δε στο ζευγάρι της Πάτρας και στο αμφίρροπο παιχνίδι του ημιτελικού: "Πιστεύουμε σε εμάς.. Θεωρώ πως δεν υπάρχει φαβορί. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να πιστεύει και να ελπίζει. Για τις τρεις ομάδες της κατηγορίας, θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στην ποιότητα τους. Θα είναι κλειστά παιχνίδια, ειδικά αυτό του τελικού. Θεωρώ πως θα δούμε σκληρούς αγώνες. Ειδικά στην Πάτρα πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, ένα ποιοτικό παιχνίδι που θα απολαύσει ο κόσμος".

"ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΟΥΤΕΡ"

Ο Γκρέι αποκτήθηκε με το προφίλ ενός δεινού σκόρερ, που παίζει με την μπάλα στα χέρια και δημιουργεί για τον εαυτο του. Το επιβεβαίωσε την περσινή σεζόν (με καλές και κακές) περιόδους. Φέτος, ο ρόλος του στο Περιστέρι παρουσίασε μία διαφοροποίηση, για μία ομάδα που ποντάρει πια περισσότερο στη δημιουργία και έπειτα στο ένστικτο: "Όταν υπέγραψα πέρυσι στο Περιστέρι είχα περισσότερο τον ρόλο του σουτέρ. Του παίκτη που θα πάρει την μπάλα, θα σουτάρει από απόσταση. Φέτος θεωρώ πως έχω έναν πιο ολοκληρωμένο ρόλο, που περιλαμβάνει το πικ εν ρολ, ή ακόμη και τη δημιουργία. Θεωρώ πως από πέρυσι έχω βελτιωθεί, ειδικά σε αυτό το κομμάτι και προσπαθώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα μου εκτός από το σουτ και το σκοράρισμα".

Γκρέι στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει φαβορί, ευκαιρία για εμάς το Κύπελλο"

Όσο για την απόκτηση του ΝτεΆντρε Κέιν, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Πάτρα, ο Αμερικανός υποστήριξε: "Είναι μία πολύ ποιοτική προσθήκη. Είναι ένας αθλητικός παίκτης, ένας πολύ καλός αμυντικός και έχει αρκετή εμπειρία. Θεωρώ πως θα βοηθήσει την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ