ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Επίσημα τέλος ο Ζούρος, ανέλαβε ο Παπανικολόπουλος

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Ζούρο, τέσσερις μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του. Στη θέση του head coach ο Νίκος Παπανικολόπουλος. Παρελθόν και ο Σάββας Καμπερίδης.

Το Περιστέρι επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Ζούρο, λίγες ημέρες μετά τη διαρροή της σχετικής πληροφορίας. Οι "κυανοκίτρινοι" ανακοίνωσαν το "διαζύγιο" με τον έμπειρο τεχνικό, που μόλις πριν από τέσσερις μήνες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, υπογράφοντας για δύο χρόνια, κάνοντας μάλιστα λόγο για " διαφωνίες που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας". Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του μέλους του τεχνικού τιμ, Σάββα Καμπερίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο, λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας.

Επίσης, η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους του προπονητικού τιμ Σάββα Καμπερίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του".

Παπανικολόπουλος στο "τιμόνι" με Καλαμπόκη βοηθό

Εν συνεχεία, το Περιστέρι ανακοίνωσε την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Παπανικολόπουλο, ενώ στο πλευρο του θα βρεθει ο Γιάννης Καλαμπόκης. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της: "Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά, πάνω στις σταθερές αρχές του Συλλόγου, που συνδυάζουν την ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας με την ανάγκη ανάπτυξης του αθλήματος και ανάδειξης αθλητών, πάντοτε μέσα σε κλίμα σύμπνοιας".

Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από το Νίκο Παπανικολόπουλο έως και το τέλος της σεζόν 2020 - 2021.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος υπηρετεί τον αγωνιστικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό της ομάδας από το 2018. Η παρουσία του στην κορυφή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας εγγυάται συνέχεια στην πιστή υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού, καθώς και τη συσπείρωση όλων -παικτών, προπονητών, τεχνικού τιμ, φιλάθλων και διοίκησης- σε βάση σχέσεων εμπιστοσύνης.

Παράλληλα, τη θέση του Σάββα Καμπερίδη, που αποχώρησε από το προπονητικό τιμ, αναλαμβάνει ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Ύστερα από μία επαγγελματική αγωνιστική πορεία που άρχισε το 1999 στο Παλαιό Φάληρο και ολοκληρώθηκε το 2016 στην ΑΕΚ -και που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Τρεβίζο, Άλμπα Βερολίνου- ο Γιάννης Καλαμπόκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες του Πανιώνιου. Ακολούθησαν οι ακαδημίες του Περιστερίου και σε θέση βοηθού προπονητή η Zhejiang Guangsha Lions στην Κίνα και η Εθνική Ελλάδος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ