ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ανατροπή στην ανατροπή, μια ανάσα από το Περιστέρι ο Μορέιρα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο, όχι όμως και το δεύτερο που μπήκε στο δρόμο της, με το Περιστέρι να πιέζει τον Γιανίκ Μορέιρα και να ολοκληρώνει τη νέα ανατροπή βάζοντάς τον στο δυναμικό του.

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης αποδείχθηκε αυτή που έδωσαν ΑΕΚ και Περιστέρι, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να κερδίζει τελικά τον Γιανίκ Μορέιρα και να τον βάζει στο δυναμικό της με συμβόλαιο διάρκειας -τουλάχιστον- δύο μηνών. Ο Αγκολέζος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήταν εξ' αρχής ο εκλεκτός του Ηλία Παπαθεοδώρου που έδωσε μεγάλη μάχη για δουλέψει ξανά μαζί του μετά από την επιτυχημένη περσινή τους συνεργασία στον ΠΑΟΚ, όμως τα εμπόδια που μπήκαν στο δρόμο του ήταν πολλά και -τελικά- αποδείχθηκαν αξεπέραστα.

Ο ατζέντης του Μορέιρα, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προτιμούσε να τον στείλει στο Περιστέρι καθώς στην ΑΕΚ υπάρχει στη θέση του σέντερ ο πελάτης του , Μάρκους Σλότερ όπως σας είχε εξηγήσει το Sport24.gr από το απόγευμα της Τετάρτης.

Τελικά, στη διάρκεια της Πέμπτης η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειξε να αποσύρεται από την διεκδίκησή του, με τον δρόμο να ανοίγει για να καταλήξει ο έμπειρος ψηλός στην ΑΕΚ, που όμως είχε ακόμη ένα σημαντικό εμπόδιο να υπερπηδήσει. Αυτό του Στέφαν Γιάνκοβιτς τον οποίο προσπαθεί να στείλει πίσω στην Παρτίζαν (βρίσκεται στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Βελιγραδίου), χωρίς να βρίσκει ακόμη τον τρόπο για να το καταφέρει και να ανοίξει έτσι θέση στο ρόστερ της.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν από τον Μορέιρα χρόνο, το Περιστέρι επανήλθε ακόμη πιο... επιθετικά και ζήτησε άμεση απάντηση από τον Αγκολέζο και τελικά εκείνος αποφάσισε να μη ρισκάρει περισσότερο το μέλλον του, θα στείλει τις επόμενες ώρες το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και θα παίξει υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου με στόχο αρχικά να καλύψει το κενό του τραυματία Μόρισον και στη συνέχεια να κερδίσει είτε μια επέκταση μέχρι το τέλος της χρονιάς, είτε μια συμφωνία σε κάποια άλλη ομάδα.

Το Περιστέρι είχε δύο εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν έπαιρνε τον Μορέιρα και τώρα η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει να κοιτάζει το Plan B, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναπροσαρμόζει τα σχέδιά του.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ