ΠΑΟΚ

Υπέστη διάστρεμμα ο Σχορτσανίτης

Υπέστη διάστρεμμα ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (24/2), θα μείνει εκτός την Πέμπτη και την Παρασκευή θα φανεί αν θα υπολογίζεται για το ματς με τον Αρκαδικό. "Μέσα" ο Μαργαρίτης.

Νέα ατυχία για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Ετσι έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη, κάτι αντίστοιχο θα γίνει και την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δοκιμάσει να προπονηθεί και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Αρκαδικό (πάντως το διάστρεμμα είναι ελαφρύ). Την Τετάρτη (24/2), ο "Σόφο" που δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Σαμαρά.

Για το ματς με τον Αρκαδικό δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Κώστας Βασιλειάδης (εκτός αν αλλάξουν δραματικά τα γεγονότα τις τελευταίες μέρες, κάτι που δεν φαίνεται πως μπορεί να συμβεί) αφού συνεχίζει με θεραπεία για το πρόβλημα στο πέλμα, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ο τελευταίος θυμίζουμε πως την Τρίτη έμεινε εκτός προπόνησης (προληπτικά αυτό) λόγω κόπωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ