ΠΑΟΚ

Χωρίς Πόουπ και Χρυσικόπουλο κόντρα στον Ήφαιστο ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Πόουπ και Χρυσικόπουλο κόντρα στον Ήφαιστο ο ΠΑΟΚ

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Μαλίκ Πόουπ δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου (15/9, 19:00) λόγω τραυματισμών.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό φιλικό (15/9, 19:00) με τον Ήφαιστο Λήμνου στο κλειστό της Πυλαίας. Ο λόγος για τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Μαλίκ Πόουπ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης λόγω των τραυματισμών που υπέστησαν στο πρόσφατο φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ , με συνέπεια να μην υπολογίζονται για αύριο από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο, ενώ ο Αμερικανός συμμετείχε μόνο σε ένα μικρό μέρος της προπόνησης, καθώς τα έξι ράμματα που έκανε μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό φιλικό δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν άλλοι δύο παίκτες των "μελανόλευκων", ο Γιάννης Αθηναίου και ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Όπως έγινε και με το πρώτο φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ, έτσι και αυτό με τον Ήφαιστο θα μεταδοθεί από το κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους του "δικεφάλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ