ΠΑΟΚ

Χάτσερ: "Πρόκριση για να χτίσουμε αυτοπεποίθηση"

Χάτσερ: "Πρόκριση για να χτίσουμε αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ μιλάει για την νίκη κόντρα στην Άβτοντορ, τονίζει πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν με ανυπομονησία το ματς με την Λιέτουβος Ρίτας και αναφέρει πως ο "Δικέφαλος" δεν θα "αφήσει" τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ μπορεί να έμεινε άποντος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άβτοντορ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος πέτυχε 11 πόντους και έτσι έβαλε κι αυτός το... λιθαράκι του για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην νίκη .

Ο Αμερικανός μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους Ρώσους, για το ματς (16/12) που "έρχεται" απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας αλλά και για το παιχνίδι της Δευτέρας (14/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν μπορούσε να φανταστεί πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει την Άβτοντορ πετυχαίνοντας 104 πόντους: " Είναι πολύ παράξενο, το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια. Γενικά όλο το παιχνίδι ήταν παράξενο, αν σκεφτούμε πως πετύχαμε 68 πόντους στο ματς στην Πάτρα (σ.σ. στο ματς με τον Απόλλωνα) και 104 πόντους απέναντι σε αυτήν την ομάδα (σ.σ. την Αβτοντορ). Το καλό είναι πως αυτούς τους πόντους τους βάλαμε σε ένα παιχνίδι που πραγματικά μετρούσε για εμάς, είμαι ευτυχισμένος που πετύχαμε σε αυτό το παιχνίδι".

Για το αν ανυπομονεί για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λιέτουβος (σ.σ. ο ΠΑΟΚ με νίκη θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup): " Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Είναι κάτι που το θέλουμε το να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Υπάρχει πραγματικά διάθεση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία για να πετύχουμε αυτήν την πρόκριση. Ετσι όπως πηγαίνει η σεζόν φέτος με όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα, το χρειαζόμαστε αυτό πάρα πολύ (σ.σ. την πρόκριση) για να χτίσουμε αυτοπεποίθηση πάνω σε αυτό. Δεν θέλω να φανώ πως είμαστε υπεραισιόδοξοι αλλά πραγματικά έχουμε μεγάλη ανυπομονησία γι' αυτό το παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στην Λιέτουβος). Το περιμένουμε...".

Για το πώς ένιωσε όταν ο ΠΑΟΚ από το +20 (44-24) του αγώνα με την Αβτοντορ, βρέθηκε να χάνει στην συνέχεια του παιχνιδιού από τους Ρώσους: " Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις... Παίζεις πάρα πολύ καλά, είσαι μπροστά με 20 πόντους, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι, η ομάδα παίζει καταπληκτικά και μετά χάνεις την διαφορά και η καρδιά σου χτυπάει τρομερά δυνατά γιατί ξέρεις πως πρέπει να κερδίσεις. Είναι από τα τελευταία σου χαρτιά... Μετά το σημαντικό είναι πως η ομάδα δεν εγκατέλειψε ποτέ, πιστέψαμε όλοι μέχρι τέλους στην νίκη, το παλέψαμε και μπορέσαμε να μείνουμε στο ματς ώστε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να "αφήσει" αυτό το ματς εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας: " Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε σε παιχνίδι λέγοντας πως θα το αφήσουμε να φύγει. Απλά θα δούμε πώς θα πάει το παιχνίδι αυτό... Αν η ομάδα μπορέσει να μείνει κοντά στο σκορ και δει πως μπορεί να το διεκδικήσει, τότε θα το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Θα υπάρξει στρατηγική στο παιχνίδι αυτό. Θα δει ο κόουτς τι λεπτά θα δώσει και πώς θα μοιράσει τον χρόνο γιατί το παιχνίδι της άλλης Τετάρτης είναι τρομερά κρίσιμο, αλλά από την άλλη δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν δούμε πως μπορούμε να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους, φυσικά θα πάμε για την νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ