ΠΑΟΚ

Χαραλαμπίδης: "Καλό που μπαίνουμε στα δύσκολα"

Χαραλαμπίδης: "Καλό που μπαίνουμε στα δύσκολα"
Χαραλαμπίδης

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος και ανέφερε πως είναι καλό που ο "Δικέφαλος" ξεκινά με δύσκολα παιχνίδια

Δεν ανησυχεί τον Κώστα Χαραλαμπίδη το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (την 1η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ, την 3η αγωνιστική κόντρα στον Αρη και την 4η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό).

Ο έμπειρος γκαρντ είπε:

Για την κλήρωση : "Πιστεύω πάρα πολύ και στο timing και στην ετοιμότητα, δεν πιστεύω αυτό που λένε συνήθως στις κληρώσεις ότι «θα παίξουμε με όλους». Ξεκινάμε παιχνίδια θεωρητικά δύσκολα αλλά ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας είναι αυτός που θα καθορίσει την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως η ομάδα όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι έτοιμη".

Για την κατάστασή του: "Νιώθω και είμαι μέλος της ομάδας. Προετοιμάζομαι σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με τα παιδιά που προετοιμάζονται στο γήπεδο. Μπαίνω σιγά σιγά και ελπίζω κι εγώ σύντομα να είμαι στις επάλξεις και να μπορέσω να βοηθήσω έτσι όπως φαντάζομαι".

Για τα ντέρμπι (την πρώτη αγωνιστική και την τρίτη ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΚ και τον Αρη αντίστοιχα ενώ την τέταρτη θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό): "Είναι ματς που καθορίζουν την στόφα της ομάδας, το DNA και το πώς αντιδρά. Νομίζω πως αυτά τα ματς για τους αθλητές είναι η πεμπτουσία του μπάσκετ και για μένα είναι ευχάριστο το γεγονός πως από την αρχή θα μπει η ομάδα στα δύσκολα".

Μαρκόπουλος: "Η πιο δύσκολη κλήρωση των τελευταίων ετών"

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος που "φέρνει" τον ΠΑΟΚ κόντρα σε ΑΕΚ (1η αγωνιστική), Αρη (3η αγωνιστική) και Ολυμπιακό (4η αγωνιστική) ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε:

"Σίγουρα θα παίξουν όλοι με όλους, αλλά νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη κλήρωση των τελευταίων ετών για μας. Είμαστε μία αρκετά νέα ομάδα, που δεν έχουμε συμπληρώσει ακόμη το ρόστερ μας, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και ευελπιστούμε ότι όταν θα κάνουμε την επιλογή μας και θα είμαστε όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει πολύ, αλλά γενικά υπάρχουν δυνατά ρόστερ και ελπίζουμε σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ