ΠΑΟΚ

Χαμός στον ΠΑΟΚ, στον αέρα ο Μέξας, ξανά στο προσκήνιο ο Μαρκόπουλος

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Εντάσεις, αντιδράσεις και διαφωνίες προέκυψαν στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Κώστας Μέξας (που έπιασε ήδη δουλειά) να βρίσκεται στον αέρα.

Από ενδιαφέρουσες, έως... κωμικοτραγικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι τελευταίες μέρες για το μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ, που μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν που τον βρήκε σε θέση υποβιβασμού στην Α2 έμεινε στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ με ασίστ από τον κορονοϊό.

Τώρα, ο Δικέφαλος προσπαθεί να μπει σε μια μεταβατική περίοδο και ενώ πάρθηκε απόφαση για να συνεχίσει ο Κώστας Μέξας στο τιμόνι της ομάδας και τη σεζόν 2020/21 , αντιδράσεις, εντάσεις και παραιτήσεις οδηγούν σε ένα άνευ προηγουμένου αλαλούμ με αποτέλεσμα όλα να είναι είναι στον αέρα.

Μερίδα παραγόντων ήθελε προπονητή τον Μέξα, μια άλλη ήθελε όμως τον Χάρη Μαρκόπουλο. Και ενώ χθες (22/6) υπήρξε απόφαση να πάρει ο πρώτος το χρίσμα, με αποτέλεσμα να σηκώσει άμεσα μανίκια και να βρεθεί από την Τρίτη (23/6) κιόλας στο γραφείο του για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, μια νέα συνάντηση των ανθρώπων που θα "τρέξουν" την ομάδα από φέτος το καλοκαίρι, οδηγεί σε αναταράξεις, ερωτηματικά και ίσως και σε μια ολική ανατροπή του σκηνικού και στη θέση του head coach.

Όλα αυτά την ώρα που τα χρέη από την περσινή πλέον σεζόν είναι πολύ μεγάλα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές που στελέχωσαν το ρόστερ διαδέχονται το ένα το άλλο. Μέχρι να σηκώσουν και εκείνοι τα χέρια ψηλά και να προχωρήσουν ένα βήμα προς τα εμπρός για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ