ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για το... ανέβασμα της απόδοσης

Χαμόγελα για το... ανέβασμα της απόδοσης
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ παραμένουν... απογοητευμένοι από το πώς χάθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό, στέκονται ωστόσο στο γεγονός πως η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη αγωνιστικά.

Μια ιδιαίτερα πικρή "γεύση" έχει μείνει στους... πάντες στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αυτό γιατί χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία ο "Δικέφαλος" να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στους "ερυθρόλευκους". Πάντως στους "ασπρόμαυρους" στέκονται (και είναι ικανοποιημένοι) για το ότι η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη και ανταποκρίθηκε αρκετά καλά σε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ζητούμενο πλέον είναι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και φυσικά να "έρθουν" οι νίκες.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται η έρευνα αγοράς για παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει στο "4" και στο "5" (θέμα που εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει τονίζοντας πως έχουν σχετική ενημέρωση οι ατζέντηδες) και στον ΠΑΟΚ διακριτικά παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις καλαθοσφαιριστές. Για παράδειγμα αν υπάρξει... θέμα το επόμενο διάστημα (ή γενικώς μέσα στη σεζόν) με την συνεργασία του Κέβιν Λάνγκφορντ και της Παρί, ο "Δικέφαλος" φαίνεται πως δεν θα μείνει αδιάφορος για τον Αμερικανό.

Στο μεταξύ στις τάξεις του ΠΑΟΚ έκανε εντύπωση πως ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν "έζησε" με ιδιαίτερο πάθος το ματς με τον Ολυμπιακό και ήταν πολύ εκδηλωτικός ενώ παλαιότερα ήταν γενικώς ήρεμος σε αγώνες της ομάδας. Τέλος το βράδυ της Τρίτης έφτασε στη Ρωσία η αποστολή του ΠΑΟΚ και το πρωί της Τετάρτης θα προπονηθεί η ομάδα για το παιχνίδι (4/11) κόντρα στην Αβτοντορ ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αναμένεται να δουλέψει στο "Παλατάκι" (την Τετάρτη) καθώς η αποστολή των "ασπρόμαυρων" θα επιστρέψει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ