ΠΑΟΚ

Ωρα... ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÂÅÍÔÓÐÉËÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - VENTSPILS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÂÅÍÔÓÐÉËÓ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - VENTSPILS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ισχυρή Λούντβιγκσμπουργκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας για τη νίκη που θα τον βάλει ξανά γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Μετά τον Άρη και την ΑΕΚ - που κέρδισαν τους χθεσινούς αγώνες τους κόντρα σε Ζιέλονα Γκόρα και Εστουδιάντες αντίστοιχα - την σκυτάλη παίρνει σήμερα (13/12) ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος την Λούντβιγκσμπουργκ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η γερμανική ομάδα ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη με ρεκόρ 6-1, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα του κόουτς Παπαθεοδώρου θα έχει δύσκολο έργο σήμερα. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά περιθώρια να... επιλέξει ποια παιχνίδια πρέπει να χτυπήσει, αφού έχοντας ρεκόρ 2-5 ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μία νίκη, δε, επί της Λούντβιγκσμπουργκ θα αυξήσει τις πιθανότητές του, αφού λογικά δεν θα κερδίσουν πολλές ομάδες που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με αυτόν τους Γερμανούς.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ