ΠΑΟΚ

Βουτσίτσεβιτς: "Ο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ και η δυνατή άμυνα..."

Βουτσίτσεβιτς: "Ο νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ και η δυνατή άμυνα..."

Ο Γκόραν Βουτσίτσεβιτς, που είδε τα ματς του ΠΑΟΚ κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ, μιλάει για τα φετινά αποκτήματα του "Δικεφάλου" αλλά και για την σημασία που δίνει στην άμυνα ο Σούλης Μαρκόπουλος.

O Γκόραν Βούτσιτσεβιτς είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2013-14, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να κάνουν λόγο για έναν παίκτη με εξαιρετικό χαρακτήρα. Ο ίδιος παρακολούθησε τα παιχνίδια που έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ (για το τουρνουά Mega Leks Cup) και την Κυριακή (13/9) είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με στελέχη αλλά και παίκτες του "Δικεφάλου" καθώς βρέθηκε στο γήπεδο (για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Τράμπζονσπορ).

"Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα..."

Επικοινωνήσαμε με τον Βουτσίτσεβιτς ο οποίος μας μίλησε για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τα φετινά αποκτήματα της ομάδας (Τέπιτς, Βασιλειάδης, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς). " Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Ο Τέπιτς είναι ένας υπέροχος παίκτης, το ίδιο και ο Βασιλειάδης που έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα.

Ολοι περιμένουν από αυτούς μεγάλα πράγματα φέτος. Ο Ντούβνιακ είναι καλός σκόρερ και καλός σουτέρ τριών πόντων. Ο Μάρκοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τον ΠΑΟΚ στο Eurocup αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα...", μας είπε ο Σέρβος.

"Ο Σούλης θέλει δυνατή και καλή άμυνα"

Αναφορικά με την άμυνα και το βάρος που δίνει ο Σούλης Μαρκόπουλος στον συγκεκριμένο τομέα (σ.σ. ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μέσο όρο 64 πόντους απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ), ο Βουτσίτσεβιτς υπογράμμισε: " Ο Σούλης (σ.σ. Μαρκόπουλος) είναι προπονητής που επιμένει στην δυνατή και στην καλή άμυνα. Τα πάντα ξεκινούν από αυτήν...".

"Χρειάζεται ογκώδη σέντερ ο ΠΑΟΚ..."

Ο ίδιος μίλησε και για την ανάγκη απόκτησης ενός δυνατού σέντερ... "Η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη με όγκο. Εναν δυνατό σέντερ για τα ριμπάουντ και για την άμυνα". Οσο για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την περσινή σεζόν (2014-15); "Είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτό. Το ρόστερ ακόμη δεν έκλεισε. Η ΑΕΚ και ο Αρης έχουν καλούς παίκτες", απάντησε ο Βουτσίτσεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ