ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: "Να βοηθήσω περισσότερο απ' ότι παλιά"

Βασιλειάδης: "Να βοηθήσω περισσότερο απ' ότι παλιά"

Ο Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ, τόνισε πως θέλει να βοηθήσει πιο πολύ τον "Δικέφαλο" σε σχέση με το διάστημα που είχε παίξει ξανά στην ομάδα και μίλησε για το ματς με την Ζενίτ

Συνέντευξη του Κώστα Βασιλειάδη υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup, με τον ίδιο να αναφέρεται σε πολλά θέματα. Αναλυτικά:

Για την νίκη απέναντι στην Ζολνόκι: " Ηταν πολύ σημαντική. Ήταν μια δύσκολη νίκη και θέλαμε να ξεκινήσει το Eurocup με νίκη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Είδαμε πολλά βίντεο και ξέραμε πως η Ζολνόκι είναι μια καλή ομάδα και έπαιξε ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον μας. Παρ' όλα αυτά, είχαμε μια καλή αρχή και ελπίζω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, γιατί θα πρέπει να παίξουμε ενάντια σε μεγάλες ομάδες".

Για τις συνεχόμενες βολές που πέτυχε στο τέλος του αγώνα με την Ζολνόκι: " Λοιπόν, έχω κάνει το ίδιο πράγμα με τις προηγούμενες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Να παίρνω την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το να παίρνω το τελευταίο σουτ, μου αρέσει! Δεν φοβάμαι να πάρω την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου κερδίσει, είτε παίρνοντας το τελευταίο σουτ, είτε κερδίζοντας φάουλ και πηγαίνοντας στην γραμμή των ελεύθερων βολών".

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και πόσο ιδιαίτερο είναι γι' αυτόν που παίζει ξανά στον "Δικέφαλο": " Είναι πάντα ωραίο και όμορφο, γιατί ήμουν πάντα οπαδός του ΠΑΟΚ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είχα παίξει εδώ για επτά χρόνια. Είναι καλό που ήρθα πίσω. Εδώ είναι η πατρίδα μου, η οικογένεια μου είναι εδώ και επέστρεψα σε μια καλή στιγμή στην καριέρα μου καθώς μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ξέρω ότι δεν είμαστε στο επίπεδο των άλλων ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα ή στο Eurocup, αλλά νομίζω ότι με καλή δουλειά και με καλή χημεία, μπορούμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο αυτή τη σεζόν".

Για το πόσο έχει αλλάξει ως παίκτης από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: " Έπαιξα με καλούς συμπαίκτες και μεγάλους προπονητές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Έπαιξα πολλά παιχνίδια και έμαθα πολλά πράγματα. Οι προπονητές μου με βοήθησαν να βελτιώσω το παιχνίδι μου, όχι μόνο για να σουτάρω τρίποντα αλλά και να πάρω την μπάλα και να πετύχω δίποντα. Είμαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ περισσότερο από ό,τι έκανα πριν".

Για του τι έλειψε περισσότερο όσο δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ και δεν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη: " Έχασα τους φίλους μου όλα αυτά τα χρόνια, να είμαι μαζί τους και να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους. Όπως και για τον σύλλογο... Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί σε μεγάλα ματς. Σε όλη την Ευρώπη, δεν νομίζω ότι κάποιος παίζει μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα.".

Για το ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και για το ότι θα αντιμετωπίσει τον πρώην του συμπαίκτη, Ράιαν Τούλσον: " Είδα τα φιλικά παιχνίδια τους, ένα ματς στην VTB League και το πρώτο τους στο Eurocup. Παίζει πολύ καλά, ο Ράιαν είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας πολύ καλός συμπαίκτης! Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είναι ένας εξαιρετικός τύπος που δουλεύει πολύ σκληρά".

Για το τι θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την Ζενίτ: " Ενα δύσκολο για εμάς... Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα στον Τούλσον και στον Ντόουντελ. Νομίζω είναι σημαντικό να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες και να τα πάμε καλά στα ριμπάουντ. Πρέπει να παίξουμε το σετ παιχνίδι σετ μας και να γυρίσουμε την μπάλα για να σκοράρουμε. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά μας στο πρώτο μας παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν γυρίσαμε καλά την μπάλα στα τελευταία πέντε λεπτά και χάσαμε στο τέλος".

Για το ποιο θα ήταν το καλό... αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την παρουσία του στο Eurocup της τρέχουσας σεζόν: " Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή την σεζόν. Νομίζω ότι έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα για να γίνει αυτό. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι οι οπαδοί μας στα παιχνίδια μας. Εμείς χρειαζόμαστε την βοήθειά τους. Τους χρειαζόμαστε για να είναι μαζί μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Eurocup".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ