ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: "Να πάμε στον τελικό φέτος..."

Βασιλειάδης: "Να πάμε στον τελικό φέτος..."
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης αναφέρθηκε στο εντός έδρας ματς (7/10, 17.00) Κυπέλλου με το Ρέθυμνο, ζήτησε την βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο "Δικέφαλος" πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (7/10, 17.00) υποδέχεται το Ρέθυμνο για τον θεσμό του Κυπέλλου και ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε την Τρίτη (6/10) για το συγκεκριμένο ματς και όχι μόνο. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς με το Ρέθυμνο: " Είναι το πρώτο ματς, είναι πολύ σημαντικό και γίνεται στην έδρα . Εχουμε ένα μικροπρόβλημα με τον Μαργαρίτη (σ.σ. είναι τραυματίας) που μάλλον δεν θα είναι μαζί μας. Το Ρέθυμνο είναι δυνατή και καλή ομάδα με τρεις αθλητικούς Αμερικανούς ενώ έχουν και καλούς Ελληνες. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική και στην άμυνα, πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό".

Για το αν το ματς με το Ρέθυμνο είναι... ιδιαίτερο γιατί είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι: " Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας, είμαστε καλύτερη ομάδα θέλουμε να πάμε στους '4' του Κυπέλλου και θέλουμε μετά από χρόνια να πάμε στον τελικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και την αδυναμία μας στα ριμπάουντ, να καταφέρουμε να είναι το δυνατό ματς σημείο".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα φιλικά στην Τουρκία: "Κάθε ματς ήμασταν και καλύτεροι. Στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με την Τράμπζονσπορ) ήμασταν κακοί, αλλά δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στα άλλα δύο ματς (σ.σ. με Ανκαρα και Καρσίγιακα) σε άμυνα και ριμπάουντ. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι".

Για το αν μια διάκριση στο Κύπελλο αποτελεί... απωθημένο: " Μπορεί να το πεις και απωθημένο. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τώρα και μετά να δούμε ποιος αντίπαλος θα έρθει".

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα του στα φιλικά: "Περισσότερο την άμυνα... Χάσαμε ριμπάουντ και φάγαμε αιφνιδιασμούς στο πρώτο ματς (σ.σ. με την Τράμπζονσπορ). Στα άλλα ματς (σ.σ. με Ανκαρα και Καρσίγιακα) πήραμε ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και παίξαμε με αντιπάλους που είναι σε πιο πάνω επίπεδο".

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με το Ρέθυμνο: "Εύχομαι το γήπεδο να έχει κόσμο. Θα μας βοηθήσει πολύ. Να μην σκεφτεί πως παίζουμε με το Ρέθυμνο. Είναι σημαντικό και δύσκολο ματς".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στο εξής ο ΠΑΟΚ: " Πρέπει να βάλουμε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα μας, ένα πρόγραμμα ξεκούρασης και δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα μας δυσκολέψει,. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100%".

Για την εικόνα του στα φιλικά και τι... Βασιλειάδη πρέπει να περιμένουμε μέσα στην σεζόν: "Μπορώ να βάλω κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου. Στα τελευταία φιλικά είχα πολλά ελεύθερα σουτ, γι' αυτό σούταρα πολλά τρίποντα. Μπορώ να βοηθήσω στα ριμπάουντ και να δείξω ποιος είναι ο Κώστας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ