ΠΑΟΚ

Τσόχλας: "Θα πολεμάμε όσο έχουμε ελπίδες"

Τσόχλας: "Θα πολεμάμε όσο έχουμε ελπίδες"
Τσόχλας INTIME SPORTS

Ο Απόλλωνας Τσόχλας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, έστω κι αν τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ενώ μίλησε και για το ματς με τον Αρκαδικό.

Για την ήττα από την Ζενίτ, για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που θα γίνει το Σάββατο στο "Παλατάκι" αλλά και για την έλλειψη σταθερότητας που δείχνει την τρέχουσα σεζόν στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλλων ο Απόλλωνας Τσόχλας. Συγκεκριμένα ο καλαθοσφαιριστής του "Δικεφάλου" είπε:

Για το αν έπαιξε ρόλο στην ήττα από την Ζενίτ η περιπέτεια με την γαστρεντερίτιδα: "Σίγουρα έπαιξε ρόλο η περιπέτεια αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δείξαμε για άλλη μια φορά ότι έχουμε κάνει κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μας στοίχησαν τα επιθετικά τους ριμπάουντ. Επρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και φάγαμε 90 πόντους από μια ομάδα πάντως που είναι εξαιρετική και έχει μόνο μια ήττα όλη την χρονιά. Είναι κακό πως ήμασταν κοντά στο ματς και δεν δείξαμε πίστη στο τέλος με αποτέλεσμα η διαφορά να πάει στους 19 πόντους. Δεν αξίζαμε μια τέτοια ήττα".

Για την άμυνα και τα πολλά τρίποντα (σ.σ. 15 συνολικά) της Ζενίτ: "Το είχαμε πει αυτό (σ.σ. για την προσοχή που έπρεπε να δείξει ο ΠΑΟΚ στα τρίποντα των Ρώσων) αλλά τα έβαλαν και ήταν σε καλή μέρα. Είναι μια καλή ομάδα που γυρίζει καλά την μπάλα και έβαλε δύσκολα τρίποντα, σε αντίθεση με εμάς που χάσαμε πολλά σουτ και βολές".

Για την έλλειψη σταθερότητας του ΠΑΟΚ φέτος: "Δεν ξέρω σε τι οφείλεται. Αν το ξέραμε, θα το λύναμε. Είναι πολλά πράγματα που μπορεί να συζητήσουμε, τα οποία προσπαθούμε να τα λύσουμε μεταξύ μας και να διορθωθούμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο ελληνικό πρωτάθλημα με δεδομένο πως στην Ευρώπη είναι δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση: "Βαθμολογικά έχουμε ελπίδες και αυτό κοιτάμε. Οσο έχουμε ελπίδες, πρέπει να πολεμάμε. Δεν νομίζω πως πρέπει να παρατήσουμε οποιαδήποτε διοργάνωση. Η Ζολνόκι κέρδισε (σ.σ. επικράτησε εκτός έδρας της Λιέτουβος Ρίτας με αποτέλεσμα να έχει έναν βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ και του Λιθουανούς) αλλά μπορούμε να πάρουμε τρεις νίκες εφόσον το πιστέψουμε, αν και είναι δύσκολο. Αν δεν πάρει τα ματς η Ζολνόκι, μπορείς να προκριθείς και αυτό κοιτάμε στο Eurocup. Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Για το εντός έδρας ματς με τον Αρκαδικό: " Αφήνουμε πίσω μας την κακή εβδομάδα που είχαμε. Πάμε να κερδίσουμε τον Αρκαδικό που είναι μια μαχητική ομάδα. Ειδικά στις τελευταίες εβδομάδες δείχνει διαφορετικό πρόσωπο, πολύ καλύτερο και βελτιώνεται. Ήταν πολύ εύστοχοι στο τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Πιστεύω πως θα τους διαβάσουμε και θα έχουμε την ενέργεια που απαιτείται για να κερδίσουμε μέσα στην έδρα ματς αυτό το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ