ΠΑΟΚ

Τσόχλας: "Η νίκη με Αρκαδικό ανεβάζει την ψυχολογία μας"

Τσόχλας: "Η νίκη με Αρκαδικό ανεβάζει την ψυχολογία μας"

Ο Απόλλων Τσόχλας μίλσε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρκαδικού με 68-66 στην Τρίπολη. Τι έκρινε το νικητή και πόσο θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Μεγάλο διπλό επί του Αρκαδικού πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι των πλέι οφ. Πολύ καλή εμφάνιση για τον "Δικέφαλο του βορρά’", πραγματοποίησε ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Απόλλωνα, το ματς με τον Αρκαδικό ήταν ισορροπημένο. Ποιες ήταν οι λεπτομέρειες που έκριναν τον νικητή;

"Το ματς με τον Αρκαδικό ήταν πολύ δύσκολο. Τόσο ο Αρκαδικός, όσο κι εμείς θέλαμε τη νίκη αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο Αρκαδικός είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Κατά διαστήματα ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να το καθαρίσουμε νωρίτερα. Ήμασταν όμως πιο ψύχραιμοι στο τέλος και βάλαμε μεγάλα σουτ. Αυτή η νίκη ανεβάζει την ψυχολογία μας και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Πόσο δύσκολο είναι για μία ομάδα να παίζει χωρίς δύο βασικότατους παίκτες; Δείχνετε πάντως με το παιχνίδι σας, να έχετε απελευθερωθεί κάποιοι…

"Πιστεύω είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα. Έτυχε τώρα σε εμάς, έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα. Εξίσου δύσκολο είναι και το θέμα με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε ένα κακό διάστημα λόγω πολλών αγώνων. Είχαμε δώσει κάποια στιγμή 5 ματς σε 10 ημέρες. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα και επηρέασαν την ψυχολογία μας".

Τώρα υπάρχει μία εβδομάδα διακοπή και μετά υποδέχεστε τον Απόλλωνα. Θεωρείς ότι αυτή η διακοπή θα σας κάνει καλό; Σιγά - σιγά μπαίνουν και οι παίκτες που απουσίασαν στα τελευταία παιχνίδια…

"Σίγουρα θα μας κάνει καλό η διακοπή. Η νίκη επί του Αρκαδικού, σε συνδυασμό με τη διακοπή, ανεβάζει την ψυχολογία μας. Ξέρουμε τώρα ότι θα δουλέψουμε καλύτερα. Έχουμε μεγαλύτερο διάστημα να δουλέψουμε τα ματς που έρχονται και να παρουσιαστούμε καλύτεροι, στο τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ