ΠΑΟΚ

"Τρέχει" για σέντερ ο ΠΑΟΚ

"Τρέχει" για σέντερ ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που θέλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να "κλείσει" το θέμα της ενίσχυσης στην ρακέτα και η περίπτωση του Τζος Χάρελσον.

Εδώ και πολύ καιρό είναι στο μυαλό η απόκτηση ενός σέντερ. Μετά και το εκτός έδρας ματς με τον Αρη, όπου η διαφορά των ριμπάουντ ήταν 25 υπέρ των "κιτρίνων" (49 ο Αρης και 24 ο ΠΑΟΚ), μοιάζει με επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός "ψηλού" (πάντα όμως με έναν παίκτη που θα είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ) και αυτό φυσικά το ξέρουν στους "ασπρόμαυρους".

Με βάση τα τελευταία "κοψίματα" στο ΝΒΑ αλλά και τους παίκτες που συμμετείχαν στο Summer League του Λας Βέγκας, μια καλή λύση θεωρείται ο Τζος Χάρελσον (ήταν στους Σανς στο Summer League) αν δεν συνεχίσει στο Πουέρτο Ρίκο που έπαιξε πέρυσι.

Ο τελευταίος είναι 26 ετών και έχει ύψος 2μ.08. Πρόκειται για δυνατό παίκτη που έχει όγκο αλλά και γρήγορα πόδια. Επίσης διαθέτει καλό σουτ από μακρινή απόσταση. Πρόσφατα "κόπηκε" από τους Γουίζαρντς. Στον ΠΑΟΚ γενικώς μελετούν αρκετούς καλαθοσφαιριστές θέλοντας να "θωρακίσουν" την ρακέτα της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ