ΠΑΟΚ

Το συγκινητικό "αντίο" του Σούλη Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με μία υπέροχη δήλωση στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας άπαντες για την στήριξη. "Αν κάποτε πεθάνει η αγάπη κρύψε την. Χαμογέλασε και βάλε ένα τριαντάφυλλο" δήλωσε μεταξύ άλλων

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ ότι είναι ΚΥΡΙΟΣ. Ποτέ δεν προκάλεσε, ποτέ δεν είχε να πει κακό λόγο για κανέναν. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και τώρα.

Κάνοντας επίσημη δήλωση στο σάιτ του ΠΑΟΚ, ο - πρώην πλέον, αφού προ διημέρου λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών - προπονητής της ομάδας κατάφερε να συγκινήσει με το μήνυμα που έστειλε στους φίλους του συλλόγου.

Ιδού η επίσημη δήλωση του πρώην τεχνικού του Δικεφάλου: "Σημασία στην ζωή έχει να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου. Ήταν η πιο μεγάλη σε διάρκεια διαδρομή.Και σε αυτήν δεν θα βρεις νεράιδες και μαγικά ραβδάκια.Θα βρεις όμως πολλή αγάπη.Νίκες,διάρκεια και λάθη.Που έγιναν όμως με και από αγάπη.Και πήρα αγάπη.Οκτώ χρόνια μου την έδειχνε η τρυφερότητα του κόσμου και της κριτικής.Αν κάποτε πεθάνει η αγάπη κρύψε την.Χαμογέλασε και βάλε ένα τριαντάφυλλο.Ευχαριστώ την οικογένεια,τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον σεβασμό,την εκτίμηση και την αγάπη του.Σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι μας".

Θυμίζουμε ότι από χθες (27/5) προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Ηλίας Παπαθεοδώρου .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ