ΠΑΟΚ

Το ρεκόρ του τρίτου δεκαλέπτου

Το ρεκόρ του τρίτου δεκαλέπτου
INTIME SPORTS

Στην τρίτη περίοδο του αγώνα με τον Αρκαδικό ο ΠΑΟΚ "πάτησε" γκάζι" και μάλιστα με το επιμέρους σερί 27-5, έκανε το καλύτερό του δεκάλεπτο την τρέχουσα σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά.

O ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αρκαδικό. Ο "Δικέφαλος" έχανε με 29-34 αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο είχε εξαιρετική απόδοση, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 56-39 στο 30'.

Οι "ασπρόμαυροι", δηλαδή, στην τρίτη περίοδο έκαναν ένα επιμέρους σερί 27-5. "Μακάρι να παίζουμε έτσι και ακόμη καλύτερα", είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο του σαββατιάτικου αγώνα.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως στην τρίτη περίοδο του παιχνιδιού με τον Αρκαδικό, ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερό του δεκάλεπτο την τρέχουσα σεζόν αναφορικά με την διαφορά των πόντων που πέτυχε και αυτών που δέχτηκε. Η διαφορά υπέρ των "ασπρόμαυρων" ήταν 22 πόντοι καθώς από το 20' ως το 30' ο "Δικέφαλος" πέτυχε 27 πόντους και ο Αρκαδικός μόνο 5.

Το δεύτερο καλύτερό του δεκάλεπτο μέσα στη σεζόν, ο ΠΑΟΚ το είχε κάνει απέναντι στην Ζολνόκι στο ματς της Ουγγαρίας. Το επιμέρους σερί στην δεύτερη περίοδο ήταν 7-25 για τον "Δικέφαλο" (στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου το σκορ ήταν 17-11 και στο τέλος του δευτέρου 24-36), υπήρχε δηλαδή μια διαφορά 18 πόντων αναφορικά με τους πόντους που πέτυχαν οι "ασπρόμαυροι" και αυτούς που δέχτηκαν. Βέβαια σε εκείνο το ματς ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς ήταν κάκιστος στην τέταρτη περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ