ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πάλεψε ο Φιλ Γκος, αλλά μπαίνει στο χειρουργείο

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με χειρουργική επέμβαση θα αντιμετωπίσει ο Φιλ Γκος τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ώστε να είναι έτοιμος στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ο κορυφαίος "κοντός" του ΠΑΟΚ, αυτός που τραβά το περισσότερο κουπί στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Ο Φιλ Γκος παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στα 35 του, στην πιθανότατα τελευταία χρονιά της καριέρας του πριν γίνει προπονητής, όμως αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο το οποίο αποφάσισε να ξεπεράσει με επέμβαση.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να ψάχνει τρόπους για να καλύψει το κενό του στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δεν θα χάσει πολλούς αγώνες ο Γκος, ωστόσο δεν θα πιεστεί για να γυρίσει στα παρκέ. Οι Θεσσαλονικείς θα τον χρειαστούν για την τελική ευθεία της χρονιάς και ο πολύπειρος γκαρντ φροντίζει ώστε να είναι τότε υγιέστατος.

Στη φετινή Basket League o Γκος έχει 14.9 πόντους με 43.3% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 81.8% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 27:07.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ