ΠΑΟΚ

Το ευνοϊκό πρόγραμμα και ο Σχορτσανίτης

Το ευνοϊκό πρόγραμμα και ο Σχορτσανίτης

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ που δίνει την δυνατότητα για έξι σερί νίκες στο εξής και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που νιώθει καλύτερα αναφορικά με την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία 24ωρα.

Από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναφορικά με το εκτός έδρας ματς (27/1) κόντρα στον Αρκαδικό (την Δευτέρα υπάρχει ρεπό).

Στον "Δικέφαλο" μετά τις έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα που υπάρχει στο εξής είναι ευνοϊκό για τους "ασπρόμαυρους".

Ο ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Αρκαδικό, θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο, θα παίξει μετά εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια στο "Παλατάκι" τον Κόροιβο και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με την Καβάλα εκτός έδρας. Υπάρχει έτσι η προοπτική να υπάρξουν έξι σερί νίκες στην συνέχεια.

Το μυαλό φυσικά στον "Δικέφαλο" είναι σε τι κατάσταση θα είναι στο εξής οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Κώστας Βασιλειάδης καθώς οι δύο παίκτες είναι μεγάλες απώλειες για τους "ασπρόμαυρους". Ο "Σόφο" νιώθει καλύτερα αναφορικά με την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα. Ετσι την Τρίτη θα φανεί αν μπορεί να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και σε τι κατάσταση θα είναι το γόνατό του αφού εδώ και καιρό είχε ενοχλήσεις.

Σχετικά με τον Βασιλειάδη και το πρόβλημα στο πέλμα, στον ΠΑΟΚ θεωρούν δύσκολο να αγωνιστεί απέναντι στον Αρκαδικό αλλά αυτό δεν είναι κάτι το οριστικό (τουλάχιστον μέχρι στιγμής και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ομάδα) και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί σε τι κατάσταση θα είναι κι αυτός, πέραν του "Σόφο" (η λογική "λέει" πως θα παίξει στον αγώνα με τον Αρκαδικό).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ