ΠΑΟΚ

Θετική εξέλιξη με Σχορτσανίτη

Θετική εξέλιξη με Σχορτσανίτη
Σχορτσανίτης INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και ενοχλήσεις στο γόνατο, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της Τρίτης και έτσι ανέβασε στροφές.

Την Τρίτη επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ετσι ξεκίνησε η προετοιμασία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αρκαδικό στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τον "Δικέφαλο".

Σχετικά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό), συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες και αυτό φυσικά αποτελεί μια θετική εξέλιξη για τους "ασπρόμαυρους".

Θυμίζουμε πως ο "Σόφο" είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του το προηγούμενο διάστημα ενώ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα. Από εκεί και πέρα για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προπόνησης ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης (όπως ο "Σόφο", έτσι κι αυτός δεν έπαιξε απέναντι στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό) έκανε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Να σημειωθεί πως ο Μαργαρίτης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω κούρασης και πιθανότατα θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ετσι δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ