ΠΑΟΚ

Θέλει σέντερ πριν το τουρνουά της Σμύρνης

Θέλει σέντερ πριν το τουρνουά της Σμύρνης
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου να αποκτηθεί ένας "ψηλός" πριν αναχωρήσει η ομάδα για το τουρνουά που θα συμμετέχει στην Τουρκία. Στο μυαλό περιπτώσεις Αμερικανών

To θέμα της απόκτησης ενός σέντερ έχει καθυστερήσει, αλλά όπως έχουμε αναφέρει στον ΠΑΟΚ αναζητούν μια ποιοτική λύση και αυτό άλλωστε λένε και στην ομάδα. Στον "Δικέφαλο" "τρέχουν" το συγκεκριμένο ζήτημα και θέλουν να "τελειώσουν" το θέμα πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Σμύρνη, όπου στις 1,2 και 3 Οκτώβρη θα συμμετέχει σε τουρνουά. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που είναι σε ανοιχτή γραμμή η ΚΑΕ και αυτοί είναι Αμερικανοί, σύμφωνα με όσα λένε στην ομάδα.

Στους "ασπρόμαυρους" ξέρουν πως είναι καλό να αποκτηθεί άμεσα κάποιος "ψηλός" και ο στόχος (εφόσον αυτό είναι εφικτό) είναι να "πάει" με αυτόν στην Τουρκία ο "Δικέφαλος" (συγκρατημένη αισιοδοξία φαίνεται να υπάρχει αλλά όχι και σιγουριά, καθώς τα δεδομένα μπορούν συνεχώς να διαφοροποιούνται).

Στο μεταξύ, δίχως προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία την Πέμπτη ενώ την Κυριακή αναμένεται να δοθεί ρεπό στους καλαθοσφαιριστές. Την επόμενη Τετάρτη (30/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Σμύρνη και μέχρι τότε αναμένεται να είναι αυξημένοι οι ρυθμοί προπόνησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ