ΠΑΟΚ

Τέπιτς: "Προσπαθούμε να αλλάξουμε λόγω Σχορτσανίτη"

Τέπιτς: "Προσπαθούμε να αλλάξουμε λόγω Σχορτσανίτη"
INTIME SPORTS

Ο Μιλένκο Τέπιτς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ επιδιώκει να προσαρμόσει το παιχνίδι του πάνω σε αυτό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το ματς (18/11) με την Ζολνόκι.

Για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κολοσσό, για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αλλά και για το εκτός έδρας ματς (18/11) με την Ζολνόκι μίλησε ο Μιλένκο Τέπιτς. Συγκεκριμένα o Σέρβος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε:

Για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό: "Ηταν ένα δύσκολο ματς. Ξεκινήσαμε καλά και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η εξέλιξη του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε. Χάσαμε τον ρυθμό μας επιθετικά και δεν παίζαμε ήρεμα και οργανωμένα. Είναι βέβαια δύσκολο να παίζουμε ανά τρεις μέρες και από την άλλη ο Κολοσσός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ξεπεράσαμε τα άλλα προβλήματα".

Για τα πολλά χαμένα τρίποντα στον αγώνα με τον Κολοσσό: "Οταν η ομάδα δεν πάει καλά στην επίθεση και δεν βρίσκει ρυθμό, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μοιράζουμε την μπάλα και να πηγαίνουμε σε διεισδύσεις και λέι απ. Ψάχναμε για μεγάλα τρίποντα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε. Εγιναν σουτ με δεδομένο πως ήταν στο παρκέ ο Σχορτσανίτης. Τα ελεύθερα σουτ είναι μέσα στο παιχνίδι να τα χάσεις. Υπήρχαν και κακά σουτ και θα μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή η επίθεση".

Για τον Σχορτσανίτη και ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του: "Φυσικά και η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί. Ηρθε ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των αντίπαλων ομάδων και θα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της επίθεσης. Ο Σοφοκλής έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο επιθετικό παιχνίδι. Η ομάδα έχει προσπαθήσει να αλλάξει το παιχνίδι της για να μπορέσει να ταιριάξει στο παιχνίδι του Σοφοκλή ώστε αυτός να βγάλει τις ικανότητες που έχει και να μπορέσει να εξωτερικεύσει το ταλέντο του".

Για τα συνεχόμενα ματς και για το εκτός έδρας παιχνίδι (18/11) με την Ζολνόκι: "Η ομάδα νιώθει καλύτερα και ρολάρει. Εχουμε ένα σερί νικών ενώ είχαμε και ένα σερί ηττών πριν. Υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτή είναι η δουλειά μας... Γνωρίζοντας τα αποτελέσματα του ομίλου, το ματς στην Ουγγαρία είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να πιέσουμε την Ζολνόκι για να κερδίσουμε, να την αφήσουμε δύο βαθμούς πίσω και στο τέλος να έχουμε μια ασφαλή διαφορά. Ισως αυτή η νίκη να κρίνει το ποιος θα περάσει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ