ΠΑΟΚ

Τέπιτς: "Δεν πάμε να απολαύσουμε τον ήλιο της Κρήτης"

Τέπιτς: "Δεν πάμε να απολαύσουμε τον ήλιο της Κρήτης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (17/2, 17.00) και τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 20 χρόνια και ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος γκαρντ ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχει ο Δικέφαλος, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς:

" Κάθε τελικός είναι ιδιαίτερος. Αυτός είναι πολύ ξεχωριστός για τον ΠΑΟΚ αλλά και για εμένα, γιατί έχω παίξει δύο φορές αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Λένε ότι η τρίτη φορά είναι η τυχερή και φυσικά αυτή είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας στην ομάδα. Στους περισσότερους από τους τελικούς που έπαιξα στην καριέρα μου, φορούσα ασπρόμαυρα και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν νικηφόροι.

Κάθε τελικός είναι μια ιστορία μόνος του και έτσι θα είναι και αυτός. Συνήθως οι τελικοί κρίνονται στην τακτική, στην ενέργεια και στις ατομικές εμπνεύσεις των παικτών. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα, μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία 25 χρόνια.

Σίγουρα, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά εμείς δεν πάμε στον τελικό για να απολαύσουμε τον ήλιο της Κρήτης. Θα ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί για να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι την Κυριακή".

Δείτε το video:

Photocredts: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ