ΠΑΟΚ

"Τελειώνει" ο Σαλούστρος, ψάχνει νέα ομάδα!

"Τελειώνει" ο Σαλούστρος, ψάχνει νέα ομάδα!
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε την πλευρά του Χρήστου Σαλούστρου να βρει νέα ομάδα γιατί δεν είχε ρόλο στα φιλικά. Έτσι ο Έλληνας φόργουορντ θα αποτελέσει παρελθόν.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Χρήστος Σαλούστρος από τον ΠΑΟΚ! Ο Ελληνας φόργουορντ ενημερώθηκε (τόσο αυτός όσο και ο ατζέντης του) να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ αυτό έγινε γιατί στα φιλικά με τους παίκτες που είχε ο "Δικέφαλος, ο "Σαλού" δεν είχε ρόλο στην ομάδα (με την Καρσίγιακα δεν έπαιξε καθόλου) έτσι όπως διαμορφώθηκε το ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί

Βέβαια προκαλεί εντύπωση το όλο θέμα... Ο Σαλούστρος (δεν αγωνίστηκε στο ματς με το Ρέθυμνο για να μπορέσει να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα) πέρυσι ήταν μονίμως βασικός στον ΠΑΟΚ, στον "Δικέφαλο" έλεγαν τα καλύτερα γι' αυτόν τους προηγούμενους μήνες ενώ το καλοκαίρι για μεγάλο διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο προκειμένου να βελτιωθεί.

Στον "Δικέφαλο" λένε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίκτη στη θέση του (οι ατζέντηδες έχουν ενημερωθεί πως οι "ασπρόμαυροι" αναζητούν" κόμπο-γκαρντ, μάλιστα πριν αρκετό καιρό είχαμε αναφέρει πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο "Δικέφαλος" να ενισχυθεί με έναν "κοντό").

Του δόθηκε λίγος χρόνος μετά τον τραυματισμό...

Ο Χρήστος Σαλούστρος είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου στο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη. Χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό στα... πιτς και τα πρώτα του φιλικά τα έπαιξε στο τουρνουά της Μπρατισλάβας. Μάλιστα στο ματς με την Τσιμπόνα ήταν πολύ καλός πετυχαίνοντας οχτώ πόντους. Ωστόσο γενικώς στα φιλικά δεν του δόθηκε πολύ χρόνος και ήταν απόλυτα λογικό να μην "βρει" τα "πατήματά του μετά τον τραυματισμό. Ο ίδιος περίμενε να του δοθεί αρκετός χρόνος αλλά αυτό δεν έγινε και έτσι θα "έρθει" το διαζύγιο" μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ.

Η προοπτική του δανεισμού και ο Αμερικανός γκαρντ

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως είναι καθαρά θέμα αγωνιστικό η αποχώρηση του Χρήστου Σαλούστρου και πως η ομάδα είναι σε επαφές με Αμερικανό γκαρντ. Αμεσα θα υπάρχουν αποτελέσματα στο θέμα της ενίσχυσης... Στον "Δικέφαλο" να σημειωθεί ότι αναφέρουν πως δεν έχουν πρόβλημα ο "Σαλού" να παίξει σε μια άλλη ομάδα ως δανεικός αφού έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ