ΠΑΟΚ

Συμφώνησε με Τζόρντιν Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ

Συμφώνησε με Τζόρντιν Ουίλιαμς ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Την συμφωνία με τον Τζόρντιν Ουίλιαμς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία ο Αμερικανός γκαρντ και κατόπιν θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Τζόρντιν Ουίλιαμς (22 χρονών, 1.91 μέτρα, γκαρντ) είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Την είδηση έκανε γνωστή ο "δικέφαλος", ανακοινώνοντας την απόκτησή του. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο 1+9 μηνών και θα προσπαθήσει να κερδίσει την θέση του στο ρόστερ της ομάδας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Ουίλιαμς αναμένεται να έρθει στην χώρα μας την Πέμπτη (16/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jordin Williams για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Jordin Williams αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη (16/8) και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Jordin Williams γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1996 στο Baton Rouge της Louisiana, έχεις ύψος 1μ.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Central High School της Louisiana και στη συνέχεια πήγε στο Lousiana State University of Alexandia, από το οποίο αποφοίτησε τη σεζόν 2017-18 με 20,4 πόντους (46,4% στα σουτ, 43,3% στα τρίποντα και 87,9% στις βολές), 3,5 ριμπάουντ, 3,9 ασσίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ