ΠΑΟΚ

Σύμμαχος ο χρόνος για τον Πέτεγουεϊ

Σύμμαχος ο χρόνος για τον Πέτεγουεϊ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

Ο Τέραν Πέτεγουεϊ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και ο χρόνος για να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου κυλά αντίστροφα, ενώ βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Ουσμάν Κρουμπάλι.

Ο Τεράν Πέτγουεϊ άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος βλέπει καθημερινά και τον Ουσμάν Κρουμπάλι να ανεβάζει "στροφές" ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Ο Τεράν Πέτγουεϊ το απόγευμα της Κυριακής (25/2, 17:55) θα έρθει στην Ελλάδα και την Δευτέρα (26/2) θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Το ντεμπούτο του Αμερικανού φόργουορντ με την ασπρόμαυρη φανέλα θα γίνει στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League με τα Τρίκαλα (3/3), κάτι που σημαίνει πως θα έχει κάποιες παραστάσεις από τη νέα του ομάδα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με την Καρσίγιακα (6-14/3) για το Champions League και με τον Άρη για το πρωτάθλημα (11/3).

Επίσης, βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση του Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη, αλλά πλέον νιώθει καλύτερα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ - σέντερ το Σάββατο (24/2) συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας του, η οποία την Κυριακή (25/2) θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα συνεχιστεί από την Δευτέρα (26/2) , όταν στο "ασπρόμαυρο" πρόγραμμα θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Κατσίβελης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και ο Τεράν Πέτεγουεϊ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ