ΠΑΟΚ

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Κρουμπάλι

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Κρουμπάλι
EUROKONISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη (15/2, 18:15) και στην αποστολή του για ψυχολογικούς κυρίως λόγους θα βρίσκεται και ο λαβωμένος Ουσμάν Κρουμπάλι.

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League θα αντιμετωπίσει την Κύμη στην Χαλκίδα (15/2, 18:15) και στην αποστολή του βρίσκεται και ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ - σέντερ στην προπόνηση της Τρίτης (14/2) υπέστη κάταγμα στη μύτη , αλλά για ψυχολογικούς κυρίως λόγους θα είναι στο πλευρό της ομάδας του στο παιχνίδι με την Κύμη.

Το πρόγραμμα του "Δικεφάλου" την Τετάρτη (14/2) περιελάμβανε και ανάλυση του συνόλου του Γιάννη Καστρίτη με την χρήση video, ενώ στην αποστολή της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League συμμετέχουν οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλωνας Τσόχας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδώρης Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ντάρνελ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ