ΠΑΟΚ

Στο "Παλατάκι" ο Σαββίδης

Στο "Παλατάκι" ο Σαββίδης

Παρών στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης για να παρακολουθήσει από κοντά στο ματς με την Ζενίτ. Τον υποδέχτηκαν Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος (VIDEO)

Το παρών στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης (τον υποδέχτηκαν οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος και Νταβιντιάν). Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθεί από κοντά στο ματς της ομάδας μπάσκετ του "Δικεφάλου".

Την τρέχουσα σεζόν για πρώτη φορά ο Σαββίδης βλέπει αγώνα του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" ενώ παλαιότερα είχε παρακολουθήσει ξανά παιχνίδια των "ασπρόμαυρων" στο "PAOK Sports Arena". Κάθε παρουσία του στο γήπεδο μπάσκετ του "Δικεφάλου" είναι γεγονός πως δίνει "τροφή" για το σενάριο εμπλοκής του στην ΚΑΕ.

Με δεδομένο πως την προηγούμενη εβδομάδα μετοχοποιήθηκαν χρήματα δανειστών και ο ΠΑΟΚ έτσι "γλίτωσε" ένα ποσό πάνω από 800.000 ευρώ, είναι γεγονός πως ανοίγει κι άλλο ο δρόμος για να ασχοληθεί ενεργά με το τμήμα μπάσκετ ο Σαββίδης.

Ανθρωποι που είναι κοντά του εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα ο ομογενής επιχειρηματίας θα έχει στην κατοχή του και την ΚΑΕ. Οταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα πως είναι στο γήπεδο ο Σαββίδης, ο τελευταίος χειροκροτήθηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ