ΠΑΟΚ

Σταυρόπουλος: "Στηρίζουμε τον Παπαθεοδώρου"

Σταυρόπουλος: "Στηρίζουμε τον Παπαθεοδώρου"
EUROKINISSI

Ο Νίκος Σταυρόπουλος επεσήμανε με δηλώσεις του πως η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει τον Ηλία Παπαθεοδώρου, παρά την άσχημη εκκίνηση στη σεζόν. Παίζει με Τρίκαλα ο Θοδωρής Ζάρας.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα BC Aries (4/11, 18:30) θα βρίσκεται ο Θοδωρής Ζάρας, που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ απουσίασε από τις υποχρεώσεις του "δικεφάλου" το τελευταίο διάστημα λόγω προβλήματος στο πόδι, πήρε όμως το "ΟΚ" από το ιατρικό επιτελείο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, στον "Libero 107.4" μίλησε την Παρασκευή (27/10) ο Νίκος Σταυρόπουλος, εστιάζοντας στο κομμάτι του προπονητή και της παραφιλολογίας που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξήγησε αρχικά πως " η προετοιμασία ξεκίνησε καλά, η ομάδα είχε δείξει καλό πρόσωπο. Μετά ήρθε η ήττα από τον Άρη και άλλαξε η κατάσταση. Αυτά είναι ματς ψυχολογίας. Προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και νομίζω κυρίως μας στοίχισε η ήττα από τον Προμηθέα. Θέλω να σταθώ και στους τραυματισμούς, γιατί αυτό που συνέβη φέτος ήταν εξωπραγματικό. Ο ένας πήγε στο νοσοκομείο, ο άλλος έπαθε διάστρεμμα... Είχαμε πολλούς τραυματισμούς σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Οι νίκες είναι σημαντικές και βοηθούν τους παίκτες να βρουν ρυθμό και να μπορέσουν να κερδίσουν τον αντίπαλο. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος και περιμένω παραπάνω πράγματα, επειδή ξέρω καλά τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα", για να προσθέσει κατόπιν ερώτησης σχετικά με την κριτική που ασκήθηκε στον Ηλία Παπαθεοδώρου:

" Είναι σκληρός και φιλόδοξος προπονητής. Τον ζω καλά και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε χώρο και χρόνο. Του το έχω πει και του ίδιου. Ξέρω την πίεση που μπορεί να έχει ένας προπονητής. Τα έχω ζήσει κι εγώ ως παίκτης. Έχω ζήσει αυτή την πίεση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βγει πιο δυνατός, να κάνει υπομονή και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα κριθεί και ο ίδιος από την ομάδα, όλοι κρινόμαστε. Ο Παπαθεοδώρου θα μπορούσε ή να βγει κορυφαίος αν κέρδιζε τον Άρη ή θα πάθαινε αυτό που παθαίνει τώρα. Εμείς τον στηρίζουμε, είμαστε η ομπρέλα του. Γιατί είναι κάτι που θα το ήθελα κι εγώ σαν προπονητής. Θα ήθελα να με προστατέψουν και να με αφήσουν να δουλέψω. Εμείς το μοντέλο που έχουμε, είναι ότι στηρίζουμε και τους παίκτες και τους προπονητές".

Αναφορικά με το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, εξήγησε ότι " κάποια παιδιά δεν έχουν προσαρμοστεί αλλά εμείς θα τους δώσουμε χρόνο. Αν περάσει κι άλλος χρόνος και δεν ταιριάξουν, κάποια παιδιά θα αλλάξουν. Εμείς είμαστε πολύ έτοιμοι να προβούμε σε αλλαγές, αν δεν αλλάξει κάτι", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries: " Υπάρχει μία πίεση στα παιδιά τα δικά μας και δεν παίζουν τόσο ελεύθερα. Αν περάσουμε από τα Τρίκαλα αύριο, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σιγά σιγά το comeback και να κάνουμε το κάτι παραπάνω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ