ΠΑΟΚ

Σκέφτεται να μην στείλει παίκτες στην Εθνική ο ΠΑΟΚ!

Σκέφτεται να μην στείλει παίκτες στην Εθνική ο ΠΑΟΚ!
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να μην επιτρέψει στους διεθνείς να παίξουν στο δεύτερο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι τον τελευταίο καιρό με την Ελληνική Ομοσπονδία ο ΠΑΟΚ. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με θέματα διαιτησίας και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να μην επιτρέψουν στους διεθνείς παίκτες τους να συμμετάσχουν στο δεύτερο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Οι τραυματισμοί αποτελούν άλλωστε έναν από τους λόγους που το σκέφτονται ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ ενόψει των επερχόμενων δύο αγώνων της Εθνικής. Στον ΠΑΟΚ πατούν επίσης στο δεδικασμένο που δημιουργήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δίχως να υπάρξουν κυρώσεις από πλευράς ΕΟΚ.

Ο "δικέφαλος" έστειλε τρεις παίκτες στους προηγούμενους δύο αγώνες της εθνικής ομάδας για πρώτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης: τους Δημήτρη Κατσίβελη, Αντώνη Κόνιαρη και Βαγγέλη Μαργαρίτη. Οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής είναι την ερχόμενη Πέμπτη (23/2) με την Εσθονία και την επόμενη Κυριακή (25/2) με τη Μεγάλη Βρετανία. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στα "Δύο Αοράκια" της Κρήτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ